עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנות\ פאצ'ים ל-ICQ שמאפשרים להוסיף משתמש בלי לחכות שהוא יסכים לאשר אותך?? וגם יש תוכנה שמאפשרת להפעיל כמה ICQ במקביל באותו משחשב עם מספרים שונים של ICQ??

והאם יש תוכנה שאתה יכול להוציא את עצמך מהאיגנור ליסט של מישהו??

וגם בעיה נוספת.. יש לי משתמש אחד שאני לא יכול לשלוח לו הודעות ולאחרים כן... איך פותרים את זה??

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

תשנה בבקשה את הכותרת ע"י כפתור modify.gif , כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ומציגה את השאלה בקצרה על פי חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

תודה.

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנות\ פאצ'ים ל-ICQ שמאפשרים להוסיף משתמש בלי לחכות שהוא יסכים לאשר אותך?? וגם יש תוכנה שמאפשרת להפעיל כמה ICQ במקביל באותו משחשב עם מספרים שונים של ICQ??

והאם יש תוכנה שאתה יכול להוציא את עצמך מהאיגנור ליסט של מישהו??

וגם בעיה נוספת.. יש לי משתמש אחד שאני לא יכול לשלוח לו הודעות ולאחרים כן... איך פותרים את זה??

1. WTF?! ואם הבן אדם לא רוצה אותך ברשימה שלו?

2. כן, יש תוכנה בשם Multi ICQ (חפש בגוגל) שמאפשרת את זה.

3. עוד פעם? WTF?! למה להיות בן אדם מעצבן כזה? אם נתנו לך איגנור זה כנראה בגלל שאתה עשית משהו.

פורסם
  • מחבר

לך תבין בנות.. והכפתורים שהן לוחצות..

ואח"כ להסביר להן איך לשנות את הדברים... זה מאוד מסובך...

אז אני מחפש דרך אחרת....

פורסם

תגיד , אתה בכוונה בחרת להתעלם ממה שרשמתי לך?!

מה הבעיה לשנות את הכותרת?

פורסם

תוכנה לכניסה למספר חשבונות במקביל? אני חושב ש-trillian עושה את זה. כל השאר - לא חוקי, לכן הת'רד ננעל. ובפעם הבאה דאג לתת כותרת עניינית לת'רד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים