עבור לתוכן

המסך יכול להגביל את הביצועים של הכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?

פורסם

מה שיוצא מהכ.מסך לא מושפע מהקבלה של המסך עצמו.. גם אם תחבר תחבר מסך 14" אינץ משנת 1984 וגם אם תחבר מסך 19" חדיש דנדיש לא יהיה הבדל מבחינת המחשב

ההבדל בא לביטוי באיכות של המסך...

אני מאמין שהמשורר התכוון שהמסך לא מסוגל להציג את האיכות תמונה שה GT יכול להוציא..

אולי זה נכון ואולי זה לא נכון, אבל ה F900P מסך מצויין, ובין הCRT 19" שנמכרים בשוק, הוא אחד המומלצים (מציג תמונה יפה עם צבעים יפים)

פורסם
  • מחבר

תודה, בכל מקרה התבלבלתי וזה היה מסך F700P ולא 900. בתקציב שלי אני יכול להכניס מסך עד משהו כמו 1700 שקל, הכנסתי את ה G90F, גם הוא מסך טוב שיכול להתמודד עם הGT?

פורסם

הרעיון הוא שכרטיס כמו ה6800GT אמור לעבוד כרגע בעיקר ברזולוציות גבוהות (1600*1200)

ברוב מסכי ה17" לא ניתן להציג יותר מ1024*1280 ועוד בקצב רענון נורמלי, לכן היכולות של הכרטיס מסך (מבחינת איכות התמונה שהוא מסוגל לספק ברזולוציה גבוה) לא יבואו לידי ביטוי

פורסם
  • מחבר

1600X1200 זה הרזולוציה האופטימלית שבה הוא צריך לעבוד?

פורסם

זאת רזולוציה שבה הוא יכול לעבוד ועדיין להציג ביצועים טובים

רוב הכרטיסים לא מסוגלים לעשות את זה

פורסם

בתקציב של 1700 שקל אתה יכול לקנות F900P שיתמוך לך ברזולוציה של 2048 על 1536 ב70 הרץ.

פורסם
  • מחבר

זאת רזולוציה שבה הוא יכול לעבוד ועדיין להציג ביצועים טובים

רוב הכרטיסים לא מסוגלים לעשות את זה

ומה היתרון ברזולוציה יותר גדולה?

בתקציב של 1700 שקל אתה יכול לקנות F900P שיתמוך לך ברזולוציה של 2048 על 1536 ב70 הרץ.

f900b או f900p? אם הp אז באיזה חנות?

עריכה: מצאתי כמה חנויות שמוכרות במחיר הזה, השאלה היא האם הוא באמת הכי טוב בתקציב זה ואתה יכול להגיד לי בבטיחות שהוא יותר טוב מהVS?

פורסם

מבחינת רזולוציה הLG לוקח, אבל ששניהם מגיעים ל 1600X1200 ואני לא יודע עד כמה הדרישות שלך גבוהות והאם תעבור את הרזולוציה הזאת (הרוב לא עוברים).

מבחינת עיצוב (לחלק זה משנה יותר לחלק זה משנה פחות) הMAG נראה קצת מיושן ולLG יש עיצוב מהמם במציאות (אבל כמו שאמרתי לחלק זה לא משנה).

מבחינת איכות תמונה אם תמצא את המסכים האלה בתצוגות אתה תוכל לקבוע,

בכללי שניהם מסכים טובים מבית טוב, אני עדיין נוטה קצת יותר לכיוון הLG.

(כדרך אגב באתר של MAG עד כמה ששמתי לב מחקו את הדגם הספציפי הזה, ככה שהייתי צריך להסתמך על מידע שמצאתי באתר רוסי כלשהו.)

כדרך אגב בZAP אחד מקוני ה 959NF רשם:

"חדות לא משהו באיזור הפינות (מורגש)

צבע אדום לא נקי לאורך כל המסך

לי זה עושה ראשים של חשמל סטטי אפילו 15 דקות לאחר כיבוי

שירות *נוראי* אצל היבואן - קשה לתאר את האכזבה. פעם שלישית שאני מחליף את המסך הזה."

אבל זה יכול להיות מקרה בודד, וגם על מסכים אחרים יש תלונות טובות יותר פחות, אז קח הכל בפרופורציה (:

פורסם
  • מחבר

ומה היתרון של רזולוציה גדולה?

פורסם

בתחלס מה שאתה רואה על המסך? איכות יותר טובה במשחקים (:

אנחנו לא מתכוונים שבוינדוס תשתמש ברזולוציות האסטרונומיות האלה כי אתה לא תראה כלום (כל איקון יהיה בגודל 2ממ בלחץ)

תנסה לשים משחק על 640X480 או על 1024X768 ותראה על מה אני מדבר ;D

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי על מה אתה מדבר אבל בהקשר של איכות תמונה יש גם עדיפות לרזולוציה גדולה לא?

ושאלה על איזה מסך לבחור-

וויוסוניק G90F ב 1600 ש"ח

LG F900P ב 1700 ש"ח

סמסונג 959NF ב 1800 ש"ח

מביניהם הסמסונג הכי טוב, אחריו הLG ובסוף הVS נכון? האם יש הפרש גדול?

מבחינת עיצוב אני מעדיף את הLG והVS יותר מהסמסונג וזה גם שיקול. אפשר להגיד שהכי משתלם יצא לי הLG או שההפרש בינו לבין הסמסונג הוא די משמעותי?

פורסם
  • מחבר

אגב שכחתי לשאול מה עם המסכים של אימהה? אני זוכר שהיו להם כמה דגמים מעולה.

פורסם

סמסונג 959NF ב 1800 ש"ח

לא רואה את שני המסכים האחרים בכלל מבחינת על הבחינות :).

שפורפרת דיימנטרון שלדעתי (לא קראתי ביקורות) הכי טובה בשוק.

יש לי מסך עם שפורפרת דיימטרון והוא עושה 102HZ ב1280X1024

והוא פגז.

אבל למה לך לקנות כזה דבר איכותי עם אתה אפילו לא יודע שאתה יכול להעלות רזולוציות (בלי להעליב, אבל בוא נתחשב בעובדות :\).

אבל מצד שני אם תעלה רזולוציה מ640X480 ל1024X768 ותגיד וואלה אני שם לב להבדל, אז סבבה, רוץ קנה תסאמסונג, אבל אם לא ואתה לא אחד שמבדיל (שאין שום דבר רע בזה) אז תשאר עם מה שיש לך!

אם אתה פשוט רוצה 19" לסרטים ולתומנה גדולה יותר אז גם סבבה, תקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים