פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמןכמה דברים:*הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1*ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לאאם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאודנ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל:כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע)תודה
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר זה בלי רסיבר יש לרמקולים מגבר משל עצמם הם ישר מתחברים למחשב עם חוט אדום ולבן
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים שלום , איך אני מגיע מאיפה שאני נמצא (תל אביב) לרחוב סוקולוב בהרצלייה? אני נמצא בכביש עם אספלט שיש לידו שלטים. ולא, בחיים לא חשבתי להסתכל על מפה לפני שאני שואל. :
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אולי אני טועה אבל מה זאת אומרת דגיטליים בלי ריסיבר?ולמה משמש האדום והלבן?תבדוק בחוברת של הרמקולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.