פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים שלום לכולם אני חושב שיועיל לתת פה את המפרט של המחשב שלי קודםלוח asus p4p800 deluxeזכרונות 2X 256mb hunix 400mhz dual channelמעבד intel 3.0ghz כרטיס מסך giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bitהארד דיסק maxtor sata 160gb 8mb bufferממ כל השאר לא כל כך חשוב נראה לי רק שההרד דיסק מחולק ל 2 מחיצה אחת 30gb שזה כונן c ntfsוהשניה 130 שזה כונן d ntfs(לא יודע אם זה נחוץ אבל בכל מקרה)עכשיו הבעיה שלי שאני משחק משחקים נגיד כמו אמריקן ארמי וה fps צונח לפעמים ואין לי מושג למהאיך אני יכול לבדוק?(המחשב עבר פירמוט לפניי חודש בערך)תודה מראש לעוזרים..אגב הכרטיס מסך עבר אוברקלוק עם התוכנה שלו שמגיעה עם הכרטיס הוא עובד כרגע..ככה..:core clock:390memory clock700גם המעבד עבר אובר קלוק מהביוס של הלוח בעוד 20 אחוזהוא עכשיו מתפקד כ 3.30
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים 390/700 זוהי המהירות המקורית שלו באפליקציות 3D.300/700 זאת המהירות כאשר אתה עובד בחלונות (אופיס, אינטרנט...)כלומר אין לך OC על הכרטיס מסך..
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים 1. תבדוק שהדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים.2. תבדוק שהאפשרות AA מבוטלת בהגדרות כרטיס מסך.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר כששיניתי את זה למה שאמרת זה הפך להיות יותר בעייתיאם זה היה נתקע כזה כל דקה עכשיו זה כל 30 שניות בערךלא יודע אם זה קשורהקטע הוא שלפני שהוא נתקע וגם תוך כדיי ההארד דיסק עובד ממש קשה כאילו איזה 1000 תוכניות רצות ברקעואז הוא כאילו מתאושש כזה וה fps עולה חזרה
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים יש לך פניות תכופות לHDD במהלך המשחקים?אם כן כנראה שיש לך תוכנית (או תוכניות) מיותרות שרצות בזיכרון.תלחץ כאשר אתה בדסקטופ על CTRL+ALT+DEL ותתן צילום מסך של כרטסת PROCESSES
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים צונח באיזה משחקים תחת איזה הגדרות?אל תצפה מהכרטיס הזה להפעיל משחקים כמו FarCry על הגדרות רצחניות, אבל מצד שני אם זה קורה בפיפא על 800*600 אז יכולה להיות בעיה.
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים הכרטיס חזק יחסית, אבל לדעתי חסר לך זכרון - אמריקן ארמי זה משחק שאוהב זכרון מאוד, והלאגים יכולים להיות בגלל מחסור בזכרון...וגם רצות לך המון המון תוכנות ברקע...ואכן הכרטיס ללא OC כרגע למרות הפוטנציאל שיש לו - והמעבד בOC של 10% ולא 20 חחח
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר חח בקשר למעבד ...;] יש מצב...ההגדרות באמריקן ארמי על ultra highכולם והרזולוציה היא1280X1024HellWarrior נראה לי שאתה צודק כשהיה לי 1גיגה זיכרון במחשב זה היה יותר זורםכנראה אני שוב יצטרך להוסיף 512כדיי שיהיה לי גיגה זיכרוןעכשיו יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדיי לשפר את ביצועיי המחשב שלי ?להעלות ל 20 אחוז את האוברקלוק של המעבד לשחק עם ההגדרות של הכרטיס?לשפר אותו עם איזה תוכנה?(אני לא מבין בזה כל כך..רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין בשיפוריי כרטיסי מסך דרך תוכנה והפעם הראשונה שלי היא דרך פה עוד לא עשיתי דברים כאלה בעבר)חח ורק עכשיו קלטתי ש oc זה אוברקלוק..;]
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים AA משחק דיי כבד, מבחינה של זכרון אתה דיי מסודר, מבחינת כרטיס המסך תוריד רזולוציה ותבדוק אם יש עדיין צניחות.
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר ערכתי את ההודעה הקודמת שלי..;] הקטע הוא שבמשחקים כבדים אחרים הוא כן עובד כמו שצריך רק ב aa הוא עושה לי בעיות הורדתי משחק חדש בשם xrally הפעלתי אותו על הרזולוציה הכי גבוהה עם הגדרות גבוהות והוא לא נתקע לי בכלל זה מה שמוזר לי פה..
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים נראה לי שלא הגדרת לנו טוב את הבעיה , יש ירידה בקצב פרימים (מה שנקרא האטה - ורוב האנשים פה התייחסו לפי זה) , ןיש מה שנקרא קפיצות או תקיעות - מן שיהוקים במשחק - כל כמה שניות או דקות מן "קפיאה" קטנה.אם אתה אומר תקיעה כל שלושים שניות אז זה כנראה המקרה השני.ויש לכך מספר גורמים ידועים:1) תוכנה או פרוסס שרץ ברקע - כמו אייסיקיו או מסנגר או כל תוכנה אחרת, זה המקרה הפשוט. פרוסס לא מוכר שרץ ברקע - זה כבר מסובך יותר.2) חוסר בזכרון שגורם לגישה להארדיסק מדי פעם - דבר שגורם לקפיאה זמנית.3) הגדרות ביוס - ברוב המקרים שזה לא קשור למשהו ברקע אתה צריך לבטל כל אופצייה מתקדמת של AGP בביוס - הכי חשוב זה AGP FAST WRITES ו AGP SIDEBANDING , זה לא דברים כלכך חשובים גם ככה.4) דריברים - וזה הקטע הכי פשוט , היו לי מן תקיעות כאלו על 6800 GT , הדריברים הרשמיים האחרונים של NVIDIA גרסה 66.93 פתרו את הבעיה.בהצלחה וספר לנו איך הולך.
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר אוקיי אני יעבור על כל מה שאמרת ואני יחזיר תשובה..:]תודה אני הולך לעבוד על זה בינתיים..עכשיו מבחינת האוברקלוק שלי הכל בסדר או שאפשר לפתוח את זה עוד ?(או שלא מומלץ..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.