פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות ....הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה)בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים אני חושב שזה יתאים יותר לפורום משחקים.תגיד אלו משחקים אתה אוהבאני לדוגמה הייתי משחק באיזה Diablo, Sim City, Half Life דברים כאלה.אולי Unreak Tournament GOTY אבל עם מי כבר תשחק...
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים משחקים שבדוק יעבדו:- star wars KOTOR- Warcraft 3- GTA: Vice City- unreal tournament 2004 (הגדרות מינימליות כמובן)ועוד כהנה וכהנה משחקים משנים עברו. בהצלחה.
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר ספר איך הוא נישרף לך?אתה מעלה בי זכרונות עצובים ... (מה עשיתי לך !?!??!?).......הפעלתי ת'כרטיס בלי משחה טרמית וגוף קירור..... נשרף בדיוק אחרי 10 שניות.....
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים גם לי יש את הכרטיס המדובר רק של חברת א-סוס ששיפצו אותו קצת בהעלאת תדרים ורוחב פס לזכרונות של 128ביט (Asus V-7100)בעיקרון, כל משחק אמור לעבוד לך בהגדרות מינימאליות. הבנתי שאתה אוהב משחקי פעולה אז הנה כמה המלצות:SOF-2 יעבוד כמו גדול GTA VCכל סדרת HitmanMafia יעבוד אבל נורא לאט להערכתי
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים בעיקרון, כל משחק אמור לעבוד לך בהגדרות מינימאליות. לא בדיוק... משחקים שדורשים Pixel Shade\Vertex Shader לא יעבדו. (PRonce Of Persia לדוגמה ועוד הרבה אחרים.)
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים גם לי יש את הכרטיס המדובר רק של חברת א-סוס ששיפצו אותו קצת בהעלאת תדרים ורוחב פס לזכרונות של 128ביט (Asus V-7100)השאלה היא איזה GeForce 2 זהיש הבדל מאוד מאוד גדול בין GeForce 2 MX לבין GeForce 2 GTS\Pro
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים היה לי גיפורס2 על פנטיום 3 והוא הריץ משחקים נחמד מאוד ,לדעתי הוא לא נופל מהגיפורס 4 המסריח|mx כמובן...}
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים אם תשתשמש ב3DANALAYZER )או איך שרושמים( אז כל המשחקים יעבדו ... אבל חראאאאאאאאאא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.