עבור לתוכן

הפרסומת החדשה של בורגראנץ' בערוץ 2, אייכה הצנזורה, אייכה?!

Featured Replies

פורסם

אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?!

אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע.

אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.

פורסם

צודק!, אני רק רואה את העניים שלו ואני מתחבא :bigglasses:

פורסם

תודה לאלים שאני לא רואה טלויזיה כמעט. ::)

פורסם

תודה לאלים שיש עוד ערוצים חוץ מערוץ 2...

(או: תודה לאלים שערוץ 2 כ"כ גרוע שאני אפילו לא מזפזפ אליו)

פורסם

מישהו עדיין רואה טלויזיה?

כאילו הכל יש באינטרנט והמהירות כבר מספיק גבוהה כדי להסתמך נטו על האינטרנט...

פורסם

בדיוק ! אפשר להשיג היום הכל באינטרנט לא צריך לראות טלוויזיה אפילו סדרות ישראליות אפשר להוריד כבר

אני רואה עונות שלמות דרך האינטרנט של כל מיני סדרות איכותיות נטולות פרסומות !

ובקשר להמבורגר ... היתי לפני יומיים במסעדה של בוקשסטר (השמן הקרח מהטלוויזיה... נו טוב אני יודע שיש הרבה כאלה  :screwy: ) היא נקראת Black זה מעין שילוב של המבוגרייה ובר קצת מוזר

אבל אפשרי ... בקיץ קוץ אכלתי שם המבורגר מבשר טלה משהו Best לא רואה את מקדונלדס\בורגראנץ'\ברגר קינג ממטר

הבעייה היחידה היא שבקושי שיש לי תקציב כדי לאכול במקדונלדס פעם בשבוע ובמסעדה הזו זה עולה כפול ... אבל שווה לנסות  :xyxthumbs:

ד"א העיצוב ממש מושקע ויפה

פורסם

הפעם האחרונה שאכלתי בבורגראנץ' הייתה.....................................................................................................................

לא הייתה כנראה...

כשחושבים על זה עכשיו, ההמבורגר האחרון שאכלתי היה בבורג'ר ג'וינט בניו יורק^_^

פורסם

אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.

זה בדיוק מה שאמרתי אתמול לאבא שלי.

מה הקשר בין הפרסומת הזאת לבורגראנץ'? זה פרסומת לעיניים. מישהו שם לב שמדברים בכלל שם על שווארמה?

פורסם

מישהו שם לב שמדברים בכלל שם על שווארמה?

אממממ, אתה? :silly:

פורסם

תתרחקו מבורגראנץ' בעזריאלי, יש שם אנשים קרציות.

אני בכוונת על אחד מהם.

פורסם

עבורי, האינטרנט הרג את הטלויזיה; מאז שיש לי אינטרנט מהיר, אני כמעט ולא צופה בטלויזיה!

קצת אירוני, מכיוון שאני מחובר לאינטרנט על גבי תשתית הכבלים והחלטתי בעקבות השימושיות הרבה של האינטרנט ביחס לטלויזיה, להתנתק מהשידורים שלהם. הם נהגו להרוויח פי שלושה יותר כאשר הייתי רק מנוי בטלויזיה מאשר עכשיו שאני מנוי רק לתשתית אינטרנט, כך שבאיזשהו מקום הם ירו לעצמם ברגליים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים