עבור לתוכן

צריך דחוף גריז דיאלקטרי איפה אני יכול למצוא בארץץץץ?? תודה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קודם כול תודה לך אחי על העזרה שאתה נותן לי כדי לפתור את הבעייה הזאת..

בקשר לספוג את הספוג דווקא הצלחתי להשיג ועטפתי בעזרתו את הצינורות של המערכת קירור מיים שלי אבל אני לא יודע איך לעטוף בעזרתו את הבלוק ...

כאילו עם אני יעטוף את כולו אז הקור של הבלוק לא יגיע למעבד בגלל שהספוג חוסם אותם..

לכן פניתי לפורום בבקשת עזרה לבעייה חלק אמור לי למרוח על כול הבלוק ווזלין וחומר טרמי רגיל על המעבד וזהו... מה זה באמת יעשה את העבודה??

כמו כן החומר הדיאלקטרי הזה כולם מדברים אליו אבל אף אחד לא אומר לי איפה אני יכול לקנות אותו בארץץץץ?

ועוד משהו הרי הבלוק קירור אינו מרובע.. ואיול הספוג שקניתי הוא עגול... אז חשבתי אולי לחתוך את הספוג לפי המידה של הבלוק (חתיכה של אורך חתיכה של רוחב וכו וכו) ואז פשוט להדביק כול חתיכה לבלוק ופשוט להשאיר חור בדיוק בגודל של המעבד בתחתית של הבלוק ושם אני ישים חומר טרמי.. אבל חוץ מהבעיה הזאת שאני אל יודע עם זה יעבוד ישנה עוד בעיה והיא שבגלל שאני מחבר חתיכה חתכיה אז לא יהייה חיבור בין החתיכות (לדוגמא בין החתיכה של הרוחב לחתיכה של האורך) אז עם אין חיבור בחתיכה אחת זה אומר שינזלו לי טיפות בין החיבורים של חתיכות או לא??

אחי אתה חייב לעזור כי ניראה שרק אתה מבין פה טוב...

תודה באמתת.. וקצת סבלנות עם אתה יכול אני בסוף יבין כמו שצירך..

פורסם

כבר יש לך כיוון. זה טוב.

נסה באמת לחתוך חתיכות חתיכות, אבל אם כמה שפחות חיתוכים.

לדוגמא תחתוך חתיכה אחת ארוכה שתקיף את כל הפאות של הבלוק.

עוד חתיכה אחת לתחתית, ובה תעשה חור למעבד.

ועוד חתיכת ל"תקרה".

תשאיר קצת עודפים לצדדים בשביל שלא ייוותרו חורים. אתה יכול אפילו לשים 2-3 שכבות בכדי לאטום חורים.

אחרי שאתה בטוח שאטמת את כל החורים טוב טוב, תעטוף את הכל באיזה סלוטייפ רחב בשביל שיישב טוב טוב.

כך עד שתהיה בטוח שכל מ"מ מהבלוק(חוץ מהתחתית איפה שיושב המעבד) עטוף בספוג ועליו סלוטייפ.

אם אתה רוצה אתה יכול גם לנסות למלאות את החורים(לפני שאתה שם את הסלוטייפ) בגריז או בווזלין(אף פעם לא שמעתי שווזלין עוזר במקרים כאלו, אבל מי שאמר בטח יודע).

ואני אולי מבין, אבל אני ממש לא היחיד. ANCIENT1 שהגיב פה בנה בעצמו מערכת קירור מים עם רדיאטור בפריזר וכל מה שנלווה לזה.....

פורסם

אתה לא צריך למרוח בואזלין את הבלוק אלא יותר כל דבר שהבלוק קרוב אליו כי איבוי יתרחש בכל מצב של הפרש טמפ ולחות.

אתה צריך לודא שאתה ממלא רת הסוקט ואת הלוח מסביב למעבד בואזלין במטרה שאם תיפול טיפת מיים על הלוח הוא לא יתקצר

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה אני ינסה לעשות מה שאמרתה..

עכשיו משהו אחרון מהחור בספוג שמיתחבר למעבד אני כמובן שם חומר טרמי השאלה היא עם יווצר לי שם עיבוי??

ו ANCIENT1 עם אתה יכול אני ישמח לדבר איתך באיי סיי  309850366 בקשר לנושא.. ובקשר לווזלין שמישהו אמר פה..

פורסם

לא יווצר שם עיבוי מהסיבה הפשוטה שאין שם אוויר, הבלוק לחוץ אל המעבד...

רק בקצוות שים קצת גריז...

פורסם

המקפידים שמים את הגריז בתוח חורי הסוקט אפילו, ודווקא יש שם אוויר, המרווחים לא גדולים אבל כידוע לחות האוויר היאמיקרוסקופית אז כל טיפה קובעת

פורסם

מיימוצה , אין מה לדבר כי הסבירו לך כאן הכל . אתה פשוט לא קורא :kopfpatsch:

עזוב אותך מגריז, וקודם תפעיל את הראש ותשתמש בספוג

פורסם
  • מחבר

אל תדאג ראש יש ודווקא הרבה ממנו בכול מקהר את הספוג אני כבר יקנה מחר בבוקר והחלטתי לסגור את המרווחים עם דבק חם על הבלוק בצורה נקייה כמובן ולא מגעילה.. ובקשר למווזלין מה אתה ממש מיתכוון פשוט לגמור שפורפרת של ווזלין על כול הסוקט והחלק האחורי של לוח וכו כו??

ומה עם הלוח יתקצר האחריות אל תגיד כלום על הווזלין נכון? או אולי כן??

פורסם

בלי ווזלין . תיצור איטום מספוג שיכנס בסוקט ולא ימנע מהמעבד לשבת טוב. וגם חתיכה עם פתח מסביב לGPU. תבדוק קיום רטיבות עם ניר טואלט במקומות אסטרטגיים (לא בישבן שלך :lol:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים