עבור לתוכן

להמהיר את המעבד?

Featured Replies

פורסם

קודם כל נתחיל בקצת מידע על המחשב שלי, מהמסך השחור הראשון העולה כאשר מדליקים אותו:

-12/25/2003 For Intel Genuine Processor 2.80C GHz(200X14.0)

-Hyper-Threading Technology CPU Detected (Hyper Threading Technology Enabled)

-Memory Frequency: 400MHz for PC3200 DDR Memory FSB:800MHz (Dual Channel Mode Enbled)

-CPU Temp: 44C/111F CPU Fan: 0 RPM

-System Temp: 33C/91F Chassis Fan: 0 RPM

- POWER Fan: ~(3245-3308)

-----------------------------------------------------------------

שמתי לב שבביוס, תחת התפריט:

POWER BIOS Features

קיימת האפשרות:

CPU CLOCK/SPEED {[200MHz/2.80GHz]}

ואני יכול לקבוע את ה MHZ,

כאשר הערך המינימלי הוא 100 והמקסימלי הוא 350

------------------------------------------------------------------

שתי שאלות:

1. האם זה רע להעלות את ה MHz ל 350?

2. למה ה CPU Fan וה - Chassis Fan לא מסתובבים?, האם זה אומר שאין לי מאווררים כאלה? ומהם ההשלכות של זה על המחשב?

בתודה רבה,

דביר.

פורסם

תראה...

הערכים בין 100 ל 350MHZ זה מהירות הבאס (FSB) של המערכת שלך. עכשיו אצלך זה 200MHZ. מהירות המעבד אצלך שווה ל 200*14=2.8GHZ

אם תגדיר 350MHZ אז תשרוף את כל המערת שלך בצורה מיידית!! (350*14=4.9GHZ) סביר להניח תוכל לעלות בסביבות ה 220-250 עם קירור מתאים כמובן! (וזה יכול לתת לך עד 3.5GHZ).

לגבי המאווררים: יתכן והם קיימים, תצטרך לבדוק בעצמך. בכל מקרה, לא חובה לחבר אותם ללוח האם על מנת לקבל קריאה, ניתן לחברם ישירות לחיבורי מתח ואז כמובן לא תיהיה קריאה.

לדעתי חיברו לך את המאוורר של המעבד ליציאת מתח לא נכונה בלוח - כנראה בגלל זה אין לך קריאת מהירות מאוורר של המעבד..

פורסם
  • מחבר

תראה...

הערכים בין 100 ל 350MHZ זה מהירות הבאס (FSB) של המערכת שלך. עכשיו אצלך זה 200MHZ. מהירות המעבד אצלך שווה ל 200*14=2.8GHZ

אם תגדיר 350MHZ אז תשרוף את כל המערת שלך בצורה מיידית!! (350*14=4.9GHZ) סביר להניח תוכל לעלות בסביבות ה 220-250 עם קירור מתאים כמובן! (וזה יכול לתת לך עד 3.5GHZ).

לגבי המאווררים: יתכן והם קיימים, תצטרך לבדוק בעצמך. בכל מקרה, לא חובה לחבר אותם ללוח האם על מנת לקבל קריאה, ניתן לחברם ישירות לחיבורי מתח ואז כמובן לא תיהיה קריאה.

לדעתי חיברו לך את המאוורר של המעבד ליציאת מתח לא נכונה בלוח - כנראה בגלל זה אין לך קריאת מהירות מאוורר של המעבד..

תודה ו..

איך אני יודע אם הקירור מתאים?

ומה עושים עם המאווררים?

פורסם

כעיקרון, אם עושים אוברקלוק כדאי להחליף מאוורר ולהוסיף מאווררים למארז. בכל מקרה - תעזר בחיישן הטמפ' של המעבד ותבדוק טמפ' בעומס מלא.

לגבי המאווררים: שוב, אתה צריך לבדוק מה יש לך בידיוק במארז..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים