עבור לתוכן

רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל מה אתם ממליצים??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראו נכון לעכשיו אני משתמש בגיפורס 2 64 מגה ריבונו של עולם אני חייב כרטיס מסך כבר לכן אני לא חושב שאני יחכה אז ילאה שואל בפעם האחרונה מה הכי כדי לי לקנות כבר?? ואפשר להגיע ל1300 אפילו (כול עוד אפשר לעשות הרבה תשלומים חח) וגם 1400 אבל לא שקל יורת אז כדי החלטה סופית....  ועם אפשר אז גם לינקים

תודה.

עריכה: אל תשכחו אני לא איזה גימר מטורף שכול היום משחק משחקים אלה אני פשוט אוהב שיש לי דברים איכותיים במחשב כדי שלא יהיה מצב שבעוד שנה שנתיים או שלוש איזה משחק לא יעבוד אצלי בגלל זה אני מוכן להשקיע..

כמו כן אל תשכחו שיש לי קירור מיים מטורף (15 מעלות מעבד) אז תחשבו בכמה מעלות יהייה הכרטיס מסך חח לכן קחו את זה בחשבון שאני הולך להוציא את המיץ לכרטיס שאני יקנה..

פורסם

R9800P ב1360 (?) ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. אבל לפי מה שהבנתי את ה-9800 מיתכוונים להפסיק ליצר וחוץ מזה זה כרטיס שניקרא נורא נורא ישן אולי יש לי אחריות שנתיים אבל לפי הבנתי עוד חצי שנה מפסיקים ליצר..

ככה שחשבתי ללכת על כרטיס יותר חדש.. מה דעתכם כדי או לא??

כמו כן איך הכרטיס הזה??

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode=

והאם עם אובר קלוק טוב אני יצליח להגיע למשהו יותר טוב?

בקיצור ילאה חברה אני רוצה לסיים את זה ולהזמין יום ראשון אז דעתכם על הכרטיסים?

פורסם

R9800 הוא לא נורא ישן.

הכרטיס שהבאת הוא כרטיס טוב מאד, עם riva tuner אתה יכול לעשות לו סופט מוד ואז לפתוח את הצינורות (לא תמיד מצליח)

פורסם
  • מחבר

אוקיי ועם אני לא יצליח לעשות את המוד שאתה אומר מבחינת ביצועיים והמרחק שאפשר להגיע באובר קלוק הוא יורת טוב מ9800 פרו או לא??

כמו כן שאתה אומר לעשות סופט מוד העם זה כולל הלחמות וכו כוו או פשוט לשחק עם התוכנה...??

פורסם

בטח שיותר טוב.

אם אתה מצליח לפתוח לו את הצינורות אתה יכול להגיע לביצועים של 6800GT\ULTRA...

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי עם כך אז אני חושב שאני יקנה אותו עכשיו שכבר החלטתי מה לקנות אתם יכולים להמליץ לי על איזו חברה לקנות (כאילו כרטיס של איזו חברה) כי מה שמצאתי זה רק בנעה 1400 שקל יש לינק בדף קודם...

אז עם אתם מכירים עוד חברות שמיצרות את הכרטיס הזה והם יותר טובות אז נאי ימשח לקבל לינק ואני מדבר על ה6800 le

תודה..

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל עכשיו ניזכרתי שחכתי מהבלוק קירור שלי מישהו יכול להגיד לי בבקשה העם הבלוק קרור שלי יתאים לכרטיס הזה??

חברה זה חשוב מאד אחרת אין לי מה לקנות אותו...

תודה..

הינה לינק לבלוק קרור..

http://www.dangerden.com/mall/blocks/maze4gpu.asp

פורסם

בעמוד שקישרת אליו: ::)

Compatibility Nvidia: As far as we can tell there is complete support for 4 series on up to 59XXFX (excluding most 6800FX). Holes are available for the 2 and 3 series and should work also.
פורסם
  • מחבר

עם ככך זה מתאים ל6800 שאני מיתכוון להביא נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים