פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים התמונה של המסך בהודעה הראשונה היא תמונה של המסך שלך או משהו שמצאת באינטרנט? כל פרט שם חשוב ככה שתמונה מהאינטרנט לא תגיד כלום
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים ראה שני הודעות מעלייך,הבעית מסכים כחולים נפתרהאז החלפתי אותו ועכשיו זה לא קורה לי אבל מופיע לי מסך שחור לשנייה ואז נעלםלא יודע למהאולי מישהו יודע מה הבעיה .ככה זה אמור להיות,זה נורמליתמונה של הפעלה ושיחזורתסמן ריבועים 2/3/4 (ספור מלמעלה)
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים פתרון: א) נסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלךב) בדוק אם אתה יכול לעדכן את הbaios שלך לגרסה יותר עדכניתג) בדוק שהמכרעת שלך לא מתחממתהבעייה הזאת נובעת מבעיית חומרה.לדעתי אין כל קשר לזכון - אם כי שווה לבדוק.לפי דעתי - עדכון הדרייבר של הכרטיס מסך יפתור את הבעיה.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מחבר תודה רבה לכולם אבל ממש לכולם שניסו לעזורהחלפתי את הזיכרון שלי בחדש ועכשיו אין לי מסך כחול הבעיה הייתה שבזיכרון היה שבור משהואבל עדיין יש לי מסך שחור לשנייה ניראה לי משהו בכרטיס מסךועוד דבר אין לי אחריות על הכרטיס מסך והורדתי דרייבר חדש לכרטיס שלי שהואFX 5200ועדיין מופיע לי מסך שחור לשנייהמה יכול להיות הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.