עבור לתוכן

מתי לדעתכם צפויים להגיע הכרטיסים מסדרת 6800 ב PCI-E ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

קניתי מחשב חדש וחסר לי כרגע כרטיס מסך.

חשבתי ללכת על ה 6600GT שעושה רושם שהוא מצויין. אבל אני מפחד להצטער אחרכך שיגיעו ה 6800 ב PCI-E

התקציב שלי יאפשר לי ללכת על 6800NU שאמור לעלות 300-400 שקל מעל ה 6600GT .

אם מדובר בכמה ימים אז אני אחכה.. יש לכם מושג ?

תודה.

פורסם

יקח עוד זמן, והם יעלו יותר מגרסאות הAGP התואמות להם. הגישה של nVidia קצת נושכת אותה בתחת, מצד אחד זה מונע ממנה לייצר dieים של ליבות שונים לPCIE ולAGP מצד שני, הטכנ' שמגשרת בין שני האפיקים מייקרת את עלות היצור הסופית של הליבות באפיק שהוא לא native לגביהן, ב6800 זה מייקר את כרטיס הPCIE ב6600 את כרטיסי הAGP.

לא ידוע עד כמה מהיקור נבידיה תסבסד, אבל התוספת המשוערת היא כ50 דולר לכרטיסי הPCIE. כרגע יש רק שני דגמי PCIE לסדרת 6800, אתה זה הUltra שמחירות אסטרונומי, מעל ל600 דולר(בארה"ב), והשני זה ה6800 GTO שזאת גרסאת מיוחדת של Dell לNU עם 256mb שנמכרת עם המחשבים שלה בלבד, ואין לה גרסאת רחוב.

פורסם

לדעתי זה יקח איזה חודשים עד שהלוחות של הציפסט NF4 יצאו אבל זה יהיה יקר יותר

פורסם
  • מחבר

OK , תודה על המידע.

אני ארד מהרעיון של 6800 כרגע. החומרה שהזמנתי ( בחתימה ) מגיעה אלי ביום ראשון כך שאני רוצה כבר להיות עם כרטיס מסך עד יום שני.

לפי בירורים שעשיתי יש להשיג בארץ כרגע את ה 6600GT בשתי גירסאות. האחת של GIGABYTE והשנייה של LEADTEK .

שתי הגירסאות מגיעות עם באנדל דומה אני חושב והמחיר של הלידטק יקר באיזה 20-30 שקל. מה לדעתכם בחירה טובה יותר מבחינת קירור וכו'.

שאלה אחרונה - יש אפשרות גם לקחת את ה X700PRO . הבעייה המרכזית לפי מה שראיתי בביקורות ובאנצ'מארים ש 6600 GT חזק ממנו

בהפרש לא קטן ומבחינת המחיר ה X700 אפילו יקר יותר ב 100-200 שקל. כך שנראה לי שהבחירה של X700 לא תהיה נכונה. אני צודק ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים