פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים שלום,לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק.נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר.נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק.ההארד-דיסק נמצא תקין.ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT)ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייברשל ווינדוס).נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתימסך שחור.למה? יש למישהו רעיונות?
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים הלך לך ג'וק מסויים בכרטיס מסך כי הוא עובד רק במצב מסויים שלא דורש עיבוד גרפי מתקדם.הפיתרון: לנסות להתפלל שלא נגמרה לך האחריות ושהם מספיק פראיירים על מנת להחליף אותו \ לתקן.במידה ולא.. תסתכל אם הלך: ג'וק \ נגד \ כבל וכו'.. תעדכן בהמשך...
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר יש אפשרות שהכרטיס מסך תקוע על מצב של שידורלטלוויזיה (יש יציאת טלוויזיה)?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים היה לי גם כרטיס מסך כזה... מתקינים דריבר והוא פשוט תוקע את המחשב. לקחתי אותו למחשב אחר ושם אותה תוצאה... באותה שנייה זרקתי אותו לפח.בדוק במחשב אחר על מערכת נקייה במקום לשבור את הראשיניב
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אחלה כרטיס אני לא יודע מה אתה רוצה...קירור באמת מעפן אבל אחריי ששמים קירור נורמלי זה באמת אחלה כרטיס
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אחלה כרטיס אני לא יודע מה אתה רוצה...קירור באמת מעפן אבל אחריי ששמים קירור נורמלי זה באמת אחלה כרטיסנכון חוץ מהקירור הם מעולים( xt,pro)
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אתה מדבר שטויות, הקירור לא מעפן חוץ משל ג'יגאבייט שיש לו בעיות עם המאווררלי יש אחד של ספיר עם קרור סטוק ואני לא ב OC והוא מספיק בהחלט, הכרטיס על 36-7 מעלות בלי מזגן בכללוהוא מגיע מקסימום ל 42ברור שהוא מעפן עם עושים OC אבל הקירור לא נועד בשביל זה
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אתה מדבר שטויות, הקירור לא מעפן חוץ משל ג'יגאבייט שיש לו בעיות עם המאווררלי יש אחד של ספיר עם קרור סטוק ואני לא ב OC והוא מספיק בהחלט, הכרטיס על 36-7 מעלות בלי מזגן בכללוהוא מגיע מקסימום ל 42ברור שהוא מעפן עם עושים OC אבל הקירור לא נועד בשביל זהראית את הקירור של ה msi 9800p r360 הירוק?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אתם דיברתם על 9600 לא 9800 אז איך זה קשור?כי ati פישלו בקירור של ה 9600 אבל עם 9800 קירור סטוק מספיק לעשות אוברקלוק!
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים זה לא ATIכל חברה שמה קרור אחר איזה שבא לה... ולא כל ה 9800 פרו באים עם הקרור של ה MSI הכל כך טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.