פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים הוא עדיין לא יצא בחו"ל!לדעתי בחו"ל הוא יצא עד סוף השנה, ובארץ קצת אחרי.לא נראה לי שהוא יעלה יותר מגרסת הPCI-E. ואם כן, אז לא בהרבה.
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים מחבר חח כן אני יודע שהוא לא יצא בחול........ Y סוף השנה זה מלאאא זמן...... חשבתי משו כמו עוד חושד מקסימום
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים חח כן אני יודע שהוא לא יצא בחול........ Y סוף השנה זה מלאאא זמן...... חשבתי משו כמו עוד חושד מקסימום סוף השנה זה באמת עוד חודש :...
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים בעיקרון נבידיה אמורים להכריז עליו הכי מאוחר בשבוע הבא וקצת אחרי זה הוא יגיע לחנויות בחו"ל. ולארץ הוא יגיע בעוד כמה שבועות (2-3 MAX)לחץ כאן
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים גם פהאבל... פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שני 29 נובמבר, 2004ובטח זה כך גם בכל החנויות.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים חבל שלא ראיתי את הפוסט הזה קודם. הייתי עונה לך לפני שהייתי מעלה את החדשה. היוןם קיבלנו מייל מNVIDIA שכרטיסים כאלו כבר מיוצרים ואמורים להגיע לחנויות כבר בתחילת שבוע הבא. לחץ כאןכמה זמן עד לארץ? לא הרקבה לדעתי, השאלה מה יהיה המחיר בארץ. בחול הוא יעלה 200$... בארץ... יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.