עבור לתוכן

איפה אני משיג פרספקטס?

Featured Replies

פורסם

השאלה ברורה, אני מקווה

אבל אני צריך בירושלים

וזיג זג לא טוב לי

ואין בהום סנטר וכאלה (לפחות לאלה שבירושלים) התקשרתי ואמרו שאין הם לא מוכרים

אולי זגגים אבל זה נראה לי יקר אבל אני כבר נואש אז זה כבר לא כל כך משנה.

תודה מראש Amos.G

פורסם

היי עמוס  :)

טוב שפתחת את הת'ראד.

לדעתי אם לא נמצא פה עדיין אפשר לקנות בזיג זאג כי יש להם קיטים מאוד נחמדים שבאים עם חלון שבלונה וגומיה אם אני לא טועה ואפשר לקנות שם גם נטו פרספקס או רק גומיות.

:silly:

*אבל עדיין יהיה עדיף בירושלים. גם גומיות אם אפשר :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון תערוך את הכותרת - סימן שאלה אחד מספיק

אני מבין שחיפשת אצל כל אדם שיכול למכור פרספקס בבירה ולא מצאת אז אני מניח שהאפשרות היחידה היא או למצוא ברחוב או לבקש ממישהו שיש לו ספייר לתת לך.

לידיעתך המחיר אצל זגגים לא כזה יקר ונע בין 40 ל60 שח בעבור חתיכה של 0.5 מטר על 0.5 מטר (המחיר תלוי בעובי)

להזכירך היו מגוון דיונים נושא - נסה לבדוק את כלי החיפוש

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה חיפשתי ואין מצב שאתם מנחשים מה מצאתי :

אמור להיות ב- הום סנטר אייס וכאלה, אאממם בוא נחשוב רגע לא בדקתי את זה כבר?!??! אין להם

ו QTEC אני אמור לך שוב אני לא רוצה את המוכן הזה של זיג זג למה זה גם לא נראה לי במידות שאנחנו צריכים וגם עכשיו עד שהורים שלי יסכימו לקנות מאינטרנט?! קיצר אני מעדיף זגג אפילו ככה אולי אני מקבל חלון בגודל שאני צריך בלי לחתוך.

*עריכה*

סליחה סתם התעצבנתי למה בכל מקום אומרים לי שאפשר לקנות אצלם ואני פשוט המום למה אין את זה בשום מקום

ואני מחפש כתובת או טל של מקום

פורסם

יש בכניסה למושבה הגרמנית חנות קטנה של זגג, אני די בטוח שיש לו, פתח דפי זהב ותמצא ת'מספר ותשאל.

בנדוד שלי בנה אקווריום מפרספקס והוא קנה לוחות גדולים ועבים בשביל זה, אני ישאל מאיפה זה וכמה עלה.

פורסם

כבר כמה פעמים כתבתי שבירושלים בכניסה לתלפיות (שמאלה בגשר - קרוב לאומן 17) יש מקום שנקרא מרכז הפלסטיק (היה שלב שקראו לעצמם פלסטסנטר או משהו כזה - יכול להיות שהם חזרו אליו) בכתובת חרשי הברזל 7, לא כ"כ סימפטים אבל המחיר נמוך יותר מאשר אצל זגגים ויש להם גם דבקים והם מוכנים גם לחתוך ולייצר אם תבקשו יפה ותנדנדו קצת...

שימוש בחיפוש באתר היה מוצא את התשובה הזאת לפחות ב-3 או 4 ת'ראדים שונים.

פורסם

אני קניתי בזגג בשכונה שלי (קריית יובל) אם אתה גר קרוב אז יש לו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

ובקשר לחיפוש כן חיפשתי ודבקתי מספר תוצאות בכמה מהם ההקשר לא היה מתאים אלא כשימוש כגון חלון פרספקס בתאור המוד, ועוד מספר פעים היו אפשר למצוא אותן "מאייס קנה ובנה וכאלה" אבל לא מצאתי.

אני לא חושב שכל אחד פה ממש הולך לכל אחד ואחד מהתוצאות אתה בודק כמה מהם אם אין שום דבר שעוזר אתה מדביק הודעה.

אני לפחות מקווה שככה הייתי אמור לפעול :-\ :-[

ותודה על הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים