פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעםבזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולההצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5העתקתי את הסרט למקום אחרוזה לא עזר
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים תנסה לבדוק שוב אם הוא על PIO ליתר ביטחון, אם ההרדיסק והצורב על אותו ערוץ - תחליף.
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים מצטער להגיד לך אבל רוב, אם לא כל הצורבי LG X 52 שראיתי היה להם BUFFER עולה ויורד, בסוף הצריבה מצליחה תמיד.נסה להתקין NERO חדש, ASPI חדש ודריבר ללוח אם...יניב
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר קודם כל לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הצורב והבאפר לא היה יורד לשום מקוםאבל מעניין אותי לדעת נגיד שהבאפר יורד מגיע ל0 עולה יורד עולה יורדוהצריבה בסוף מצליחהיהיו קיטועים לדוגמה בסרט?
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים דבר ראשון, אל תקפיץ, תקרא את חוקי הפורום.דבר שני, אין קשר בין קפיצות הבאפר לקיטועים בסרט.וASPI לא מתייחס רק לSCSI
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר להקפיץ מה?זה תרד שאני פתחתי, הבעיה לא נפתרהודבר שני לא סתם קוראים לזה aspiAdvanced SCSI programming Interface
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים להקפיץ מה?זה תרד שאני פתחתי, הבעיה לא נפתרהודבר שני לא סתם קוראים לזה aspiAdvanced SCSI programming Interfaceתקרא את חוקי הפורום שוב. אתה כנראה לא מבין מה זה הקפצה.ודבר שני, אם אתה לא מוכן לקבל תשובות שנותנים לך, אז אל תשאל שאלות. אתה מוזמן לעשות חיפוש בGOOGLE על ASPI ולהווכח בעצמך.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים בדוק:האם קצב הקריאה מהדיסק הקשיח איטי?האם יש לך איזה תהליך שטוחן את המעבד?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר בנרו בהגדרות יש מקום לבדוק קצב קריאה מהארדיסק וקיבלתי בסביבות 45 MBPSובעוד תוכנה קיבלתי 40-58ורק האנטיוירוס פועל וגם אותו ניסיתי לבטל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.