עבור לתוכן

משור אנכי של וולף (wolf jig saw)

Featured Replies

פורסם

שלום.. השבוע ייצא לי להגיע לסנטר (דיסנגוף סנטר..), ובין המסלול הקבוע שלי החלטתי לקפוץ להום סנטר לראות אם יש שם משהו חדש.. (ואני מוכרח לציין שהסניף בדיזנגוף פשוט מבייש.. יחסית לשאר הסניפים הוא קטן ואי אפשר למצוא בו כלום..)

בכל מקרה ראיתי שיש שם ב"מבצע השבוע" משור אנכי של וולף.. במחיר של 100 שקל.. שבא כמובן עם קיט שכולל 15 להבים משקפי מגן ועוד כל מני שטויות.. (שזה קצת מצחיק.. הם מוכרים שם בנפרד משקפי מגן ב-20 עד 40 שקל.. ואני במילא אקנה בהזדמנות משקפיים כאלה.. ככה שעם הערכה אני חוסך 20-30 שקל.. אז המחיק יורד אפילו עוד..)

קיצור רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו אי פעם או מכיר את המשור הזה.. (מהדרמל של וולף יש לי רק נחת ב"ה..), אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע חוות דעת.. בכל מקרה יש לי רק את מחר לקנות אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..

המשור הוא בשביל חיתוך חלון במארז ואולי עוד כמה עבודות מזדמנות..

תודה מראש!

פורסם

למה לקנות חרא של כלי עבודה , תשקיעו בכלים טובים כמו של בוש או מקיטה , וולף זה חרא שאיזה סבתא בתפון קוריאה עושה.

תכנו איכות , כלי עבודה זה בידיוק כמו כל דבר אחר וכמו שלא תקנה חרא של רכיב למחשב ככה גם אל תקנה חרא של כלי עבודה

פורסם

אני מסכים עם 114508534. יש לי בבית ג'יגסו של בוש, ויצא לי לעבוד עם ג'יגסו של חברה לא מוכרת כזו. אין מה להשוות. שלא נדבר שהג'יגסו שלי הוא בכלל אלקטוני (מהירות משתנה).

פורסם
  • מחבר

למה לקנות חרא של כלי עבודה , תשקיעו בכלים טובים כמו של בוש או מקיטה , וולף זה חרא שאיזה סבתא בתפון קוריאה עושה.

תכנו איכות , כלי עבודה זה בידיוק כמו כל דבר אחר וכמו שלא תקנה חרא של רכיב למחשב ככה גם אל תקנה חרא של כלי עבודה

בדיוק בגלל זה שאלתי.. הקטע זה שאני לא הולך להוציא עכשיו 300-400 שקל על כלי שאני אשתמש בו פעם וחצי.. (במילא כבר חצי שנה אני מנסה לחסוך לכרטיס מסך נורמאלי וכל פעם מבזבז את זה על משהו חדש..)

חפיף.. נראה לי אני אנסה להשיג מחבר או מקסימום אשתמש בדרמל..

תודה בכל מקרה..

פורסם

בבקשה .........

פורסם

אם הכלי לא מכניס כסף יאין שום סיבה לקנות כלי ייקר אבל אם אתה יודע שמחכה לו עבודה רבה אז זה כדאי כי מהעבודה שלו אתה אח"כ נהנה ולהנאה אין מחיר!!

אני יצא לי לעבוד עם הרבה כלים בחיי הקצרים ( אבא נגר ...) ועל המשורים האנכיים של מקיטה עוד לא ראיתי פשוט סוסי עבודה של בוש קצת יותר חדישים אבל פחות חזקים

מברגות - דה וולט חזקות מאוד , משקל מאוזן בצורה שלא מעייפת את היד ויש כוח ומומנט אחלה

פורסם

תחפש לפעמים מוכרים מציאות כמו כלים של BOSCH שבאו עם אריזת קרטון קרועה שנקרעה במשלוח ונמכרים בחנות בחצי מחיר כי ביננו למי אכפת אם יש או אין לו קרטון???

אני קניתי מקדחה של BOSCH במקום 600 ב- 300 לפני כמה שנים טובות שעוד הם היו ממש יקרים...

פורסם

לי יש ג'יגסואו של בוש כבר שנים והוא מעולה

לא התנסיתי עם הוולף אבל אי אפשר להשוות באמינות ובכח.

כמו שאי אפשר להשוות בין דרמל של דרמל ובין דרמל של וולף אין מה לעשות.

מצד שני, גם אני קניתי דרמל של וולף כי לא הייתי מנוסה בעבודה עם דרמל אז לא רציתי סתם להשקיע במשהו יקר (ואני עדיין לא ממש אוהב לעבוד איתו למען האמת)

פורסם

הג'יגסו של WOLF יספיק לך די והותר, מניסיון. אבא שלי שהוא די "איש אשכולות" בכל מה שקשור לתחזוקת הבית (חשמל, נגרות ומה לא.. לא מגזים ;) ) קנה את הג'יגסו של וולף. אני אישית קניתי דרמל מקורי אך זאת רק בגלל שזכיתי בו ב-250, יותר מזה לא שווה להשקיע בכלי למודינג שמשתמשים בו "פעם ב..".

לדעתי, אם היה מדובר בדרמל עוד הייתי ממליץ לך להשקיע קצת ולקחת את המקורי, כי בדרמל משתמשים הרבה יותר מג'יגסו וגם מספר השימושים של הדרמל גדול הרבה יותר. בג'יגסו אתה משתמש לבצע חיתוך ארוך שפשוט חבל לבזבז ראשים עליו עם דרמל..

תתחדש, אל תחשוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים