פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים חברה אני צבעתי את העכבר שלי בזהב ואחרי כמה זמן הוא הפך לירוק,מה הבעייה כאן וכיצד אפשר לפתור אותה?
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים אולי הוא אכל משהו מקולקל..? מה זה נהפך לירוק? תביא שניה תמונה, למרות שלא נראה לי כ"כ הגיוני
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים צבע לא איכותי כנראה, ובכל מקרה לא צובעים בצבעי זהב ודברים דומים(גימורי חומרים אחרים), הצבעים האלה בדרך כלל מכילים חומרים שלא יציבים במיוחד ולכן לא מחזיקים זמן רב.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר מעניין על פאנל הקידמי של המחשב שלי אין סימן של ירוק וזה עם אותו צבע חשבתי על לצבוע קודם עם צבע בסיס .נראה לי שזה בעייה של מלחים
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים זה בגלל שאתה מזיעה בידיים ולכן הצבע יורד , הצבע זהב הוא מבוסס על הרבה גרגירים קטנים של צבע ולכן הם יורדים ונשאר הבסיס שהוא ירוק כמי שאמרת .
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים ומה לגבי רעיון צבע הבסיס?צבע בסיס טוב למארז.. כי הוא עשו מתכת ובלי צבע בסיס עלול להתחמצן..לעכבר, צבע בסיס לא יעזור..אם אתה רוצה תצבע אותו לזהב שוב ואז תצפה אותו בלקה שקופה...אחרי שהיא תתקשה, הצבע לא ירד בקלות..אבל לא ניסיתי אף פעם, זה רק הגיון...ייתקן שהיא תהיה חלקה מדי ולא תהיה נעימה למגע...
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים קסם:תקנה ספריי לק שקוף ותראה איך החיים נפלאים... תרסס אותו על כל צבע שאתה מרסס כמובן זמני ייבוש בין אחד לשני...
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים הצבע בטח הגיב עם זיעה ועוד כל מיני חומרים שי לך על היד... כמו שמישהו ציין פה, החומרים האלה לא הכי יציבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.