עבור לתוכן

הN-FORCE 4 כבר הגיע לארץ וניתן לקנייה

Featured Replies

פורסם

אני באמת לא מבין למה לקנות את הלוח אם מישהוא יוכל להסביר לי את היתרונות המובהקים שלו על  3 אולטרא אני אשמח

ואני לא רואה בפיסיאי אקספרס יתרון

פשוט מאוד - PCIE הוא תקן שמחליף את ה AGP. הדור הבא של כרטיסי המסך יצא כנראה רק ב PCIE.

כך שמי שקונה היום מערכת ומתכנן להשאר עם הלוח שנה - שנתיים או יותר,

כדאי שיקנה לוח עם PCIE כך שיוכל להחליף כרטיס מסך בעתיד מבלי להחליף את גם את לוח האם.

מכיוון ש AMD הולכים להשאר עם סוקט 939 בשנתיים הקרובות לפחות, עדיף לקנות לוח עם PCIE.

מלבד זאת יש לציפסט החדש תמיכה בתקנים חדשים יותר כמו SATA II , Gigabye LAN נעילת PCIE וכן יתרון ביצועים קל.

גם מבחינת מחיר אין הבדל מחירים משמעותי בין לוחות nForce4 ultra לבין nForce3 ultra.

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחו"ל הלוח זמין ונמצא במלאי של חנויות שונות

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

לחץ כאן

אם תסתכל, אצל כולם הוא במלאי

למרות זאת, אני לא ראיתי ממש תוצאות עם הלוח, אולי berserk כן ראה, את זה אני אשאיר לו

פורסם

איזה קשקושים שפכתי כאן?

רק טענתי שבהרבה חנויות כן מציעים אותם למכירה, אין לי מושג עד כמה הן דוברות אמת.

כמו כן NewEgg היא לא החנות היחידה... אל תשפוט אותי עכשיו שתסתכל על חנויות אחרות כי יש עוד אופציה שהלוחות דווקא נגמרו ולא "עוד לא הגיעו"!

אל תסתמך על סקירות כי הן משתמשות בלוחות Cherry-Picked ומי יודע איזה ביוס.

הנה ת'רד שבחרתי באופן רנדומלי, ובאמת נמאס לי להציף את האתר בלינקים מ- xtremesystems.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48038&page=1

פורסם

תאמינו לי לא משתלם להשקיע בלוח יותר מ 600-700 שקל

תחכו קצת ויגיעו לוחות גם במחיר הזה

פורסם

עדכון מזיגזג שהמידע הוא מהיבואן של אסוס. הלוח דולקס של אסוס ב12 לינואר הרגיל עוד יותר מאוחר

פורסם

שאלה בקשר הדולוקס אם firewire בדולוקס כתוב

IEEE 1394 TI 1394 controller supports 2 x 1394 ports

וברגיל אין את זה אבל לשנהם כתוב בBack Panel I/O Ports 1 x 1394 עכשיו מה זה אומר ה controller הם זה יותר טוב?

פורסם

הדלוקס תומך בשתי כניסות Firewire והרגיל רק באחת.

אין לזה ממש משמעות מפני שהשימוש העקרי ל Firewire הוא חיבור מצלמת וידאו דיגיטלית, כך שלא נראה לי שיש שימוש לשני חיבורים.

באופן כללי, גרסת הדלוקס כמעט זהה לחלוטין לגרסה הרגילה וזאת מפני שצ'יפסט nForce4 עשיר מאוד בתכונות.

בגרסה הבסיסית יש את כל מה שצריך משתמש רגיל או מתקדם (ועוד כמה שלא צריך)

בקיצור, הגרסה הזאת נועדה לחלוב עוד כמה דולרים מהקונים וזאת הסיבה שהיא יוצאת לפני הגרסה הרגילה.

לפני שאתה קונה,תבדוק טוב מה ההבדלים בין הגרסאות ותחליט האם התוספות חשובות לך ומצדיקות את ההבדל במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים