עבור לתוכן

המחשב כבה סתם כך כל יומיים בערך... מה זה יכול להיות?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, המחשב שלי נכבה בערך כל יומיים סתם ככה, מאתחל את עצמו.

בדקתי פריים95 והבדיקה (16 שעות) עברה בהצלחה, כמו גם ממטסט.

מה יכול להיות? יכול להיות הכרטיס מסך? כי הוא מתחממם מאוד - ואני בכלל לא משחק או עושה משהו גרפי. :s05:

זה ממש מעצבן... בבקשה עזרה :nixweiss:

ובנושא אחר... הלך לי הצורב ימהה שלי בן ה 5 שנים... איזה כאב... צורב כזה טוב :jump:

פורסם

אני חושב שזאת הבעיה של המסך הכחול... קליק ימני על my computer

properties

כנס לכרטיסיית advanced ואז במלבן התחתון שניקרא startup and recovery תילחץ על settings

ובחלון שיפתח לך תבטל את האפשרות של aotumatically restart ומעכשיו במקום שהמחשב שלך יאתחל את עצמו (התכוונת לריסטאט בלי שום סיבה אני מקווה נכון?) בלי סיבה יהיה כתוב לך מסך כחול ובו יהיה רשום משהו בסיגנון

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

או משהו כזה ולפעמים יהיה רשום לך גם שם של קובץ במסך הכחול הזה, תעתיק את השם של הקובץ, תריץ סריקה בכל ההארדיסקים ותיראה איפה הוא נימצא ואז תירשום פה איפה מצאת אותו... מקווה שעזרתי בזה ואני מקווה שהבנתי את הבעיה כי אם לא אז סתם כתבתי את כל זה!! :pissed:

ודרך אגב גם לי היה צורב ימהה שהחזיק לי ארבע שנים מכיתה ח'!!! 16*12*40 חיה של דבר הוא היה!! כל הכסף שלי הוצאתי עליו

פורסם
  • מחבר

אח... הצורבים של פעם הם לא הצורבים של היום...

ולנושאנו... עשיתי את זה... למשרות שאני די בטוח שהבעיה היא לא בwindows.

כי בכל זאת כשיש כשל בWIN אז הוא מאתחל, אבל לחצי שנייה רואים את המסך הכחול, ופה זה מתאתחל בלי שום סיבה... סתם ככה.

בכל מקרה, נראה עוד יום יומיים... אם זה יעשה שוב ויהיה מסך כחול אז נגיד ואם לא אז נגיד...

תודה

פורסם

כן הא... היום צורב מחזיק לך שנתיים שלוש מקסימום...

לבינתיים, תעדכן את כל הדרייברים

פורסם
  • מחבר

אח שלי... אתה גדול... ענק.

זה באמת הדרייברים... של המודם שלי ( alcatel speedtouch USB).

זה דרייברים של win98 ופשוט אין לי מושג איפה למצוא דרייברים ל winxp למודם הזה (מצאתי באנטרנט אבל הם לא התאימו מבחינת נזק).

אולי יש למישהו דרייברים למודם הזה ל winxp?

ובכל מקרה... הקובץ שעשה בעיות הוא - alcan5wn.sys והוא קיים ב2 סיפריות - דרייברים/סיסטם32, בפרוגרם פיילס/אלקטל

והנה המסך הכחול שהוא עשה... תודה רבה לך!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אהה אהה אהה! לסדר בעיות כאלו זה האויב הכי גדול שלי :hat:

חחחחחחחחח סתם סתם

תיכנס לאתר של ספק האינטרנט שלך ותוריד משם דרייברים לאקס פי... ואם גם אחר כך אתה מקבל הודעות שגיאה אני מציע שתילך לבזק ותישבור להם את המודם על הראש ותידרוש מהם מודם נורמלי עם דרייברים לאקס פי שעובדים כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

זה דווקא מודם מעולה, מה שמוזר, שאף פעם זה לא עשה לי בעיות, הקטע עם הדרייבר, ורק לאחרונה זה התחיל.

איך זה יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים