עבור לתוכן

בעיות במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה).

במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד...

אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת.

אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך)

הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI (מעבד AXP2500+ ו-512DDR400, אם זה נחוץ)

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

חבר'ה זאת בעייה ממש מעיקה.

אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור...

פורסם

[אסור להקפיץ תרדים]

כבר שאלו שאלה כזאת לפני לא הרבה זמן, תריץ חיפוש

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, רון...

בקשר ללינק עצמו.

מדריכים שם בעצם איך להוריד את מהירות ה-AGP ל-4X במקום 8X. אממ.. זה יוריד את ביצועי הכרטיס, לא?

תקן אותי בבקשה אם לא הבנתי נכון.

פורסם

זה יוריד את הביצועים אבל ברמה ממש זניחה

תנסה אולי זה יעזור לך ... :

פורסם
  • מחבר

זו הדרך של ATI לפתור את הפשלה שלהם?

אני לא יודע אם זאת הדרך היחידה, או אם הבנתי נכון... אבל אם זה ככה אז ATI ממש מאכזבים פה. לא ייתכן שאני אצטרך להוריד את הביצועים של הכרטיס שלי כדי שאני אוכל לשחק במחשב בלי שהכרטיס יפסיק לפעול...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

הורדתי את מהירות ה-AGP ל-4X (כפי שמדריכים בקישור ש-ron26 שם פה) ו... שום דבר! זה לא שינה כלום! עדיין כשאני נכנס למשחקים, אחרי שניות ספורות המסך קופא לי ומציג את ההודעה שתוכנה הוא:

"דו"ח השגיאה שנוצר מכיל מידע מערכת בלבד כגון: גרסת מנהל התקן, הגדרות AGP, גודל המכלא הגרפי וכיו"ב, שישמשו לניתוח הבעיה. דו"ח זה יטפל ללא זיהוי שם השולח"

ואז יש אפשרות של "שלח" ו"אל תשלח".

אחרי מס' פעמים שזה יוצא מהמשחק ומראה את ההודעה הזאת, זה פשוט עושה ריסטארט (well, לא בדיוק ריסטארט.. זה נראה כמו ריסטארט רק שזה לא מעלה את המערכת :-\ . זה כמו כיבוי רק שהאור בקרה במחשב עדיין דולק)

למישהו יש רעיון???

אני מיואש לגמרי... :-[

פורסם

מה בקשר למשחקים אחרים?

יכול להיות כרטיס פגום

פורסם
  • מחבר

זה קורה בכל המשחקים החדשים...

NBA2005

FIFA2005

NFSU2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים