עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אתרים עולים לאט

Featured Replies

פורסם

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין???

אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???

פורסם

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין???

אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה??? 

היו על זה דיונים שזה לא כל כך מתאים עכשיו להתקנה וזה לפעמים לא נותן לך לגלוש בכלל..

פורסם
  • מחבר

חפשתי את הדיונים אך לא מצאתי ,האם המסקנות שהבעיה בגלל SP2,איזה בדיקות אחרות כדאי לבצע??

פורסם

יש אתרים ש-15/20 שניות זה באמת הזמן שלוקח להם לעלות.

נסה לבדוק עם Mozilla/Firefox, האם גם איתן לוקח לאתרים לעלות לאט?

כמו כן, תוכנות שיתוף קבצים, כמו eMule, Kazza וכדומה, ידועות בתור כאלו שמאיטות גלישה (בעיקר אם מקצים להם Upload גבוה).

פורסם
  • מחבר

אכן התקנתי Mozilla/Firefox והמהירות הרבה יותר טובה האם הEXPLORER דפוק .האם לנסות להתקין אותו מחדש הוא בעיברית יותר ידידותי Mozilla/Firefox רק באנגלית

פורסם

לא התקנתי את זה אצלי אבל זה אמור להיות Mozilla בעברית.

ה-Mozilla, אצלי בכל אופן, יותר מהיר מ-IE, אבל לא בצורה משמעותית. אם יש לך תוספים למיניהם ל-IE, יכול להיות שהם מאיטים במשהו. נסה בהגדרות המתקדמות (Tools->Options->Advanced) של IE להחזיר אותו למצב ברירת מחדל ו/או לחסום תוספים של צד שלישי. אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להחזיר את IE למבב ברירת מחדל ,חסמתי גישת שיונוי ע"י גורם חיצוני אין שינוי.

התקנתי דפדפן FIREFOX והמהירות טובה מאוד האם זה אומר ש EXPLORER דפוק וצריך למחוק אותו ולהתקין מחדש.או אולי להשאר עם FIREFOX מה דעתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.