עבור לתוכן

אתרים עולים לאט

Featured Replies

פורסם

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין???

אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???

פורסם

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין???

אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה??? 

היו על זה דיונים שזה לא כל כך מתאים עכשיו להתקנה וזה לפעמים לא נותן לך לגלוש בכלל..

פורסם
  • מחבר

חפשתי את הדיונים אך לא מצאתי ,האם המסקנות שהבעיה בגלל SP2,איזה בדיקות אחרות כדאי לבצע??

פורסם

יש אתרים ש-15/20 שניות זה באמת הזמן שלוקח להם לעלות.

נסה לבדוק עם Mozilla/Firefox, האם גם איתן לוקח לאתרים לעלות לאט?

כמו כן, תוכנות שיתוף קבצים, כמו eMule, Kazza וכדומה, ידועות בתור כאלו שמאיטות גלישה (בעיקר אם מקצים להם Upload גבוה).

פורסם
  • מחבר

אכן התקנתי Mozilla/Firefox והמהירות הרבה יותר טובה האם הEXPLORER דפוק .האם לנסות להתקין אותו מחדש הוא בעיברית יותר ידידותי Mozilla/Firefox רק באנגלית

פורסם

לא התקנתי את זה אצלי אבל זה אמור להיות Mozilla בעברית.

ה-Mozilla, אצלי בכל אופן, יותר מהיר מ-IE, אבל לא בצורה משמעותית. אם יש לך תוספים למיניהם ל-IE, יכול להיות שהם מאיטים במשהו. נסה בהגדרות המתקדמות (Tools->Options->Advanced) של IE להחזיר אותו למצב ברירת מחדל ו/או לחסום תוספים של צד שלישי. אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להחזיר את IE למבב ברירת מחדל ,חסמתי גישת שיונוי ע"י גורם חיצוני אין שינוי.

התקנתי דפדפן FIREFOX והמהירות טובה מאוד האם זה אומר ש EXPLORER דפוק וצריך למחוק אותו ולהתקין מחדש.או אולי להשאר עם FIREFOX מה דעתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים