פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת)כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותואיך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה?יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים אתה יכול או לפרק את המולקס (הפלסטיק הלבן ) או להלחים החוצה מן הספק את הכבלים ואז בתום העבודה להלחים בחזרה .
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים גם אני חשבתי על זה, אבל אז הגעתי למסכנה שזה לא שווה את הסיכון האפשרי, אחרי הכל זה מתחת, תזוזה אחת ומגע לא במקום ופוף נשרף משהו...
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים תמצא צינור שנסגר מבפנים זה יקח זמן עד שתמצא אבל עדיין הרבה פחות זמן מהרעיון שהצעת
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים כנראה שאני לא היחיד שחשב שזה כזה שולט )) גם אני באמצע המוד הזה ! תפרק תספק, תיקח את הפח שעליו אתה מחבר את הצינורות, תקדח בו כמה חורים לפי החלוקה של החוטים, תסדר כל יציאת חוטים בחור אחר, תשחיל את הצינורות תחבר הכל וזה מוכן P: אני כבר התחלתי לקדות בספק אבל אני מחפש צבע כסוף שיתן לי אפקט מראה, ואני צריך ללכת השבוע להום סנטר לקנות את הצינורות של הדוש
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים כמה עלו לך הצינורות?כי אני ראיתי במלא למקומות שהצינורות עולים מכשוה כמו 40-50 שקל לחצי מטר.ועל צינורות מפלסטיק בציפוי כסוף עולים משהו כמו 20-30 לחצי מטר.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים כמה עלו לך הצינורות?כי אני ראיתי במלא למקומות שהצינורות עולים מכשוה כמו 40-50 שקל לחצי מטר.ועל צינורות מפלסטיק בציפוי כסוף עולים משהו כמו 20-30 לחצי מטר.אבא שלי הביא לי צינורות ניקוז (הוא עובד במיזוג אויר), צבעתי אותם בכסף, הכל היה סבבה אבל אחרי שחותכים אותם בצורת ספירלה הכל התחרבש לי ואני ממש לא מרוצה מהתוצאה.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים נוסעים לטמבוריה בכפר ערבי/דרוזי ושם קונים ב10 שקל מטר של צינור דוש ,אני קניתי !!!יש שם מלאה צינורות ודברים מגניבים בזול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.