פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מז"א?? אתה רואה את המסך שהווינדווס שומא את ההגדרות וכל זה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש?באיזה ווינדווס אתה משתמש?
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים תכבה בביוס את האופציות של wake on LAN/modem /PMEאם הוא עדיין עושה את זה תלך למאפייני המערכת->מתקדם->הפעלה ושיחזור תבטל את האיתחול האוטומטי, אתה אמור לקבל עכשיו מסך כחול כשאתה מנסה לכבות אותו. מה רשום בו ?
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר ביצעתי את ההוראות במסך הכחול מופיע שהתגלה בעייה האחד בכוננים והוא צריך לסרוק אותו על FAT32אז אני רואה בכונן קובץ קריאה קטן כזה שבתוכו כתוב פיניש
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים זה קורה כשאתה מכבה אותו ??זה נשמע כמו המסך שעולה אחרי שאתה מכבה אותו והוא כבר עולה בחזרה.
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים מחבר יש לי עוד הצעה קורה שכשאני מעלה את המחשב לוקח לי משהו כמו איזה 3 דקות להעלות את החייגן ואני יסביר ,כשהמחשב עולה הוא בודק בוט נכון ואז כאילו הוא פוסח על הפלופי ,אז כשהווינדוס עולה אני לוחץ עם העבר על החייגן ואין תגובה כאילו המחשב תקוע, אבל הכל עובד חוץ מהחייגן בקיצור לאחר משהו כמו שתיים שלוש דקות אני שומע רעש חזק כזה מהפלופי וההרדיסק כאילו הוא סורק אותו ואז המחשב מגיב על הלחיצה הקודמת על החייגן מה אתה חושב אני צריך לעשות ?
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים יש לך כנראה מודם שלא מתפקד כ DHCP והכרטיס רשת שלך מכוון לקבל IP אוטומטי.בפשטות אתה צריך להקצות לכרטיס IP סטאטי.לוח בקרה -< חיבור רשתתמצא את הכרטיס רשת שלך (לא את החייגן!) ותיכנס למאפיינים שלו, בפרוטוקול TCP/IP תזין IP סטאטי כדוגמאת 192.168.0.1 (בתנאי שלא הוגדר IP סטאטי אחר לפני כן!).
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר יש לי עוד שני אייקונים של חיבורי רשתהאחד : לוכל אריה כונכטיון השני : 1394עכשיו למי אני מגדיר את האי פי הסטטי שרשמת לי ומה זה בכלל אמור להיות שאתה אומר סטטי ?
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים לראשון.יש שתי שיטות שכרטיס רשת יכול לקבל כתובת - משרת DHCP או שאתה תיתן לו כתובת ידנית.אם הוא מכוון לקבל כתובת משרת DHCP אבל פיזית הוא לא מחובר לשרת DHCP אז הוא פשוט מחכה עד שהוא מתייאש וזה לוקח זמן.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר היי אני חייב לומר תודה רבה במיוחד על העזרה עם החייגן אבל הבעיה בהינה עומדת --המחשב עדיין לא נכבה לי מה עוד אפשר לעשות ??
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר טוב חברים וחברות מה קרה - אז ככה הפכתי את הפלופי לדיסאייבל בהגדרות ועכשיו המחשב נכבה והכל עובד יופי עכשיו האם מישהו יכול לומר לי מה הייתה הבעייה שאני יידע יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.