עבור לתוכן

האם ה6800NU, בעל הקירור הפסיבי, של GIGABYTE, שווה את זה?

Featured Replies

פורסם

לדעתי הELSA, הגיגהבייט ממש לא שווה.

פורסם

SemteX יש לך בעיה עם רוסים ?

פורסם
  • מחבר

SemteX יש לך בעיה עם רוסים ?

אם אתה חושב שזו הכוונה שלי... אז אתה צריך להירגע. יש שם איזה 3 נציגי שירות בטלפון. אחד מהם עם מבטא רוסי. אמרתי שאני דיברתי איתו, אני לא יודע את השם שלו, אז זה מה שאמרתי.

עכשיו אפשר בבקשה עוד כמה דעות? (בעיקר בגלל הירידה הקיצונית במחיר)

הייתי רוצה בעיקר הסברים... אה כן ו.. יהיה אפשר להרכיב על הכרטיס מאוורר כלשהו?

אה כן ואני לא אעשה OC בשנתיים הקרובות

פורסם

בשיא הרצינות עכשיו...

לא שווה לכם לשלם עוד כמה שקלים בשביל שירות נורמלי?

אני לא מבין אותכם אנשים...

פורסם
  • מחבר

אני מזמין משם את רוב המחשב שלי... למה שאני לא אזמין שם גם כרטיס מסך? מקסימום אני אקנה XFX מKSP שגם שם אני קונה חלקים.. אבל אם אפשר משהו יותר טוב באותו המחיר, אז למה לא לנסות לקנות מפנדס? ואני רק שואל כאן אם התוספת של 150 שקלים שווה את הכרטיס עכשיו. באנדל שווה וכרטיס שקט.. כל מה שלא טוב הוא הקטע עם הקירור הפסיבי שאני הייתי רוצה להחליף או להוסיף לדבר הזה מאוורר.

ועוד פעם.. קחו במחשבון שכל החלקים במלאי חוץ מכרטיס המסך ELSA, ורק הGIGABYTE אצלם.

פורסם

אם אתה כבר משקיע עוד כסף לך על GT, אין מה להשקיע בקירור טוב יותר (אוברקלוק) קירור לזכרונות , אם אפשר להשיג ביצועים גבוהים אפילו יותר בלי אוברקלוק על מוצר שעולה קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה כבר משקיע עוד כסף לך על GT, אין מה להשקיע בקירור טוב יותר (אוברקלוק) קירור לזכרונות , אם אפשר להשיג ביצועים גבוהים אפילו יותר בלי אוברקלוק על מוצר שעולה קצת יותר.

קצת יותר? סליחה אין לי תקציב של עוד 500-600 שקל מינימום.

ולזה שאמר שזה בIDLE על 85C... זה פרנהייט לא צלזיוס, קצת התבלבלת.

פורסם

לא זה צלסיוס, ו85 זה עוד במארז מאורר... ה6800 זונת מתח, ותנור חימום ממדרגה ראשונה.

וסתם לידע כללי 85 מעלות פרנהייט זה 29.4 מעלות צלסיוס, דבר שהGF6800 אפילו עם קירור מים סביר לא יגיע אליו...

פורסם
קצת יותר? סליחה אין לי תקציב של עוד 500-600 שקל מינימום.

בפעם האחרונה שבדקתי 2390 פחות 2100 שווה פחות מ 300 שקל , לא יודע איפה למדת מתמתיקה, וגם לא יודע איפה למדת הבנת הנקרא, כי לא הבנת בכלל מה שרשמתי כנראה. אבל עם תגובות כאלו - מצידי תעשה מה שאתה רוצה....

פורסם
  • מחבר

לא זה צלסיוס, ו85 זה עוד במארז מאורר... ה6800 זונת מתח, ותנור חימום ממדרגה ראשונה.

וסתם לידע כללי 85 מעלות פרנהייט זה 29.4 מעלות צלסיוס, דבר שהGF6800 אפילו עם קירור מים סביר לא יגיע אליו...

שמע.. גם אם אתה צודק, תן לי ביסוס לזה שהכרטיס פועל ב85 מעלות צלזיוס בIDLE.. אתה מדבר שטויות.

גם ככה כל הסיקורים שראיתי עד עכשיו של הכרטיס נעים בIDLE על כ57 מעלות, ובפעולה של כשעתיים סוחטות הוא בסביבות ה60-65. זה בהחלט לא 85.

אז בבקשה תן לי הוכחה לדברים שאתה ואקספלויט אומרים, כי לדעתי אתם סתם ציניים..

פורסם

בנאדם מנסים לעזור לך פה ואתה תוקף את כולם...

חלאס... אומרים לך שהכרטיס לא משתלם ושהקירור הזה הוא סתם גימיק לא יעיל...

אני חושב שכולם יסכימו איתי שכרטיס זולל מתח ושיוצר חום אדיר כמו ה 6XXX *חייב* קירור אקטיבי...

אנחנו בסה"כ מנסים לעזור לך לעשות החלטות נכונות...

ואני אומר לךף שעם הGAINWARD שלי, שיש לו קירור רצחני ביותר הטמפ' לא יורדות מה54.

אז לשיקולך חבר

פורסם
  • מחבר

בנאדם מנסים לעזור לך פה ואתה תוקף את כולם...

חלאס... אומרים לך שהכרטיס לא משתלם ושהקירור הזה הוא סתם גימיק לא יעיל...

אני חושב שכולם יסכימו איתי שכרטיס זולל מתח ושיוצר חום אדיר כמו ה 6XXX *חייב* קירור אקטיבי...

אנחנו בסה"כ מנסים לעזור לך לעשות החלטות נכונות...

ואני אומר לךף שעם הGAINWARD שלי, שיש לו קירור רצחני ביותר הטמפ' לא יורדות מה54.

אז לשיקולך חבר

תקראו את הסיקור ובבקשה תענו לי.. כי אני חושב שאתם פשוט לא מתבססים על כלום. אולי אתם מנסים לעזור לי, ואני מאוד מכבד את זה, אבל אני לא כ"כ לוקח בחשבון אמירות חסרות ביסוס.. לי יש אמירה עם ביסוס... הנה הוא

לחץ כאן

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר...

לא ביסוס ולא בטיח!

מה שהבאת לא מראה טמפ' ולא משווה אותו עם 6XXX אחרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים