פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אהלןכמה זה תת משקל בשביל הצבא?לפי מה ששמעתי אז נכון יש את הזה של YNET שבודק אם אתה תת משקל אז מורידים מהתת משקל של YNEא עוד 10 קילו וככה זה בצבאזה נכון?http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר זה אותו אחד שחושב שזה ביזבוז זמן בשבילו...אבל לא נראה לי יש בכלל על מה לדון כי אני תת משקל ומה שאני בטוח שאני לא אתחיל עם דיאטת השמנה בשביל הצבא....אז כמה זה תת משקל ועל תסטו מהנושא ותדברו על אם אני רוצה להתגייס או לא
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אני בטוח 100 אחוז שאתה בתת משקלולא נמאס לך מהת'רדים המפגרים האלה???בן כמה אתה בכלל?שתגיע לקלאץ' תתחיל לדאוג בקשר לצבא
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים בן כמה אתה? מה שבטוח, אתה תת משקל. חח איזה פוסי אתה נראה אם אתה לפני צבא במשקל כזה
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אל תדאג גבר, היו איתי בטירונות שני תתי משקל אחד מקל ספונג'ה מהלך, כמעט נשר לו הראש כשהוא ירה בנשק, ועוד אחד בכלל הולך עקום כמו זקן הוא נראה כמו ילד בכיתה ג' נשבע לך, בקיצור אם לקחו חיילים כמוהם לצבא בטח שאותך גם יקחו, אבל בטח תעשה את הטירונות הכי קלה והתפקיד שלך בסדיר לא ייאלץ אותך לעשות עבודה פיזית קשה תאמין לי הצבא ימצא לך תפקיד הולם.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אתם לא מבינים שבקושי יש לו 15עזבו את הנושא הטיפשי הזהענו לך על השאלהאתה תת משקל100%ובלי קשרנראה לי מומלץ שתעלה במשקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.