פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים סביר להניח שלא כי שני הפורמטים שונים , לדעתי TIVO היא חברה המשתמשת בפורמט אחד ו NDS יצרנית הPVR של YES קוראת לו XTV או משהו והם שונים
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים בבקשה:לחץ כאןאבא שלי כבר הסכים לקנות את זה כשזה יצא (ינואר 2005 - עוד חודשיים).
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים לא אין לי אבל זה שלט שקיבלתי - כי החלפתי לפני שבוע. מה שברור זה שהוא מתאים ל YES MAX
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר מאנייק .....ומה בקשר ל HTPC האם אפשר לחבר אותו כ DVR ? ואיזה חומרה יש על ה DVR של YES ?
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר האמממ נו בלאט כנראה יהיה לי TIVO ואני רוצה לדעת האם הוא יעבוד : כמה שאנשים הולכים לפרוץ את ה PVR הזה , איזה מערכת תיהיה עליו ?
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים לדעתי לא תהיה "סצנת" פריצה כמו בארה"ב - פה אנשים מפחדים לגעת וגם המכשיר בהשכרה מYES ככה שזה בעיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.