עבור לתוכן

המחשב החדש פועל לאט יותר,

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי.

מה הכוונה באיטי/מהיר יותר?

כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל.

הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה.

זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן :/

המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200.

..   :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הממ, אפשר לשלול את אפשרות הוירוסים מכוון שהאיטיות התחילה מהיום ראשון בו הפעלתי את המחשב. (דיסק קשיח חדש, מערכת הפעלה חדשה. אין וירוסים)

לגבי האפשרות השניה, שניתי ל ultra mod 5, כפי שרשום במדריך, ואני לא רואה כל שיפור..

יש משהו חוץ מזה?

פורסם

תתקין מערכת הפעלה חדשה שונה אם התקנתה למשל Pro תתקין Home Edition

ואם גם זה לא עוזר אז תבדוק תארדיסק או את הזיכרון...משהו לא הורכב טוב!

פורסם

הממ, אפשר לשלול את אפשרות הוירוסים מכוון שהאיטיות התחילה מהיום ראשון בו הפעלתי את המחשב. (דיסק קשיח חדש, מערכת הפעלה חדשה. אין וירוסים)

אי אפשר לשלול,לוינדוס יש מלא פרצות אבטחה ואם במקרה התחברת לאינטרנט ללא פירוול ולא עדכנת אם וינדוס אפדייט אז יכלו להכנס כל מני תולעות למיניהם שבדרך כלל גורמות לאיטיות בין היתר

אני מציע לך לסרוק באתר שאמרתי

לגבי האפשרות השניה, שניתי ל ultra mod 5, כפי שרשום במדריך, ואני לא רואה כל שיפור..

מה רשום בcurrent transfer mode?

אגב עדיף udma 6 אם הדיסק קשיח שלך ,מקסטורים תומכים ATA133 וגם הלוח אם אז..

יש לך רק דיסק קשיח אחד מחובר למחשב החדש או שהוספת גם ת80GB מהמחשב הישן?

תתקין מערכת הפעלה חדשה שונה אם התקנתה למשל Pro תתקין Home Edition

ואם גם זה לא עוזר אז תבדוק תארדיסק או את הזיכרון...משהו לא הורכב טוב!

זה מגוחך אין שום קשר בין איזה גרסה של XP הוא התקין לבין הבעיות

אני בספק רב שמשו לא הורכב טוב

סה"כ אתה מנסה לעזור אבל פעם הבאה עדיף לא להגיב אם אינך בטוח/יודע על מה אתה מדבר

פורסם

כל הדרייברים מותקנים ? (בפרט הצ'יפסט והכרטיס מסך).

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לשלול,לוינדוס יש מלא פרצות אבטחה ואם במקרה התחברת לאינטרנט ללא פירוול ולא עדכנת אם וינדוס אפדייט אז יכלו להכנס כל מני תולעות למיניהם שבדרך כלל גורמות לאיטיות בין היתר

אני מציע לך לסרוק באתר שאמרתי

מה רשום בcurrent transfer mode?

אגב עדיף udma 6 אם הדיסק קשיח שלך ,מקסטורים תומכים ATA133 וגם הלוח אם אז..

יש לך רק דיסק קשיח אחד מחובר למחשב החדש או שהוספת גם ת80GB מהמחשב הישן?

אה..שמתי לב שכשעשיתי test speed אז ה ultra dma 6 היה מהיר יותר, אבל חשבתי שיש סיבה למה לא לשים דווקא 6 אז עשיתי כפי שרשום במדריך, ושניתי ל 5 -.-. אני אשנה בחזרה ל 6.

לגבי הוירוסים..המחשב היה איטי כל הזמן, התקנתי תוכנות רגילות וגם אז הגרשתי את האיטיות המוזרה, עוד לפני שהאינטרנט היה מותקן, בכל מקרה:

124124.jpg

פורסם

תריץ פה סריקה http://security.symantec.com/sscv6/

רגע, אתה הרכסת את המחשב לבד?? או שקיבלת אותו מורכב? יש לך אחריות על המחשב לא? אז מקסימום תשלח את המחשב למי שקנית אותו ממנו וששם ישברו את הראש... כי יכול להיות שמשהו לא הורכב טוב או משהו כזה... אה, ותיבדוק את הכבל IDE שלך אם לא שמו לך משהו ישן מידי

פורסם
  • מחבר

תריץ פה סריקה http://security.symantec.com/sscv6/

רגע, אתה הרכסת את המחשב לבד?? או שקיבלת אותו מורכב? יש לך אחריות על המחשב לא? אז מקסימום תשלח את המחשב למי שקנית אותו ממנו וששם ישברו את הראש... כי יכול להיות שמשהו לא הורכב טוב או משהו כזה... אה, ותיבדוק את הכבל IDE שלך אם לא שמו לך משהו ישן מידי

אין במחשב וירוסים.

אני הרכבתי את המחשב, הוא הורכב נכון...

פורסם

זאת ניראית בעיית דרייברים של כרטיס מסך וחוסר ב DX ..

פורסם

התקנת תדרייברים הכי חדשים(יצא דרייברים ל sli לכרטיס מסך שלך אם אני לא טועה) זה איטי שלא שמים דריביירם מעודכנים

פורסם
  • מחבר

הדרייברים לג'יפה הם 66.93, האחרונים שיצאו.

DX הוא 9.0C..

:/

פורסם
  • מחבר

אררר!!

הבנתי מה הבעיה לכל השיט הזה!

זה האנטיוירוס הארור!

סתם כביתי אותו ופתאום אני רואה שהכל עובד חלק! אפילו במשחקים! :|

אבל עכשיו זה מסובך...

אם אני אכבה את האנטיוירוס, המחשב שלי היה פגיע...

מדובר באנטיוירוס של מקפי, יש המלצות? (לא לאנטיוירוס חדש...)

פורסם

כן גבר.

תתקין Ad Aware, תדאג שה- Add Watch שלו יופעל אוטומטית בהפעלת המחשב וגם תרביץ סריקה בקטנה איתו ..

ואז תוכל לשחק בשקט עם ביטול האנטי וירוס במשחקים \ העתקות ספריות \ צריבות מתקדמות וכו'...

אל תשכח להחזיר אותו ל- Enable אחרי כל פעולה שלעיל.

תהנה !

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה לכל מי שעזר וניסה לעזור!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים