עבור לתוכן

כמה נראה לכם עולה דבר כזה? - מפרט

Featured Replies

פורסם

אני מתפלא שלא הלך לך כלום..אחרי שנתיים שקניתי מהם כבר הלך לי הארדיסק, ספק ו 2 סידירומים ועכשיו גם הלוח

חחח

פורסם

אח שלי, זה רק אצלך נראה לי... אצלי לא נדפק שום חלק עד גמר האחריות (3 שנים) :smile1:

פורסם
  • מחבר

ואני מתפלא שנתתי לטכנאי אידיוט להרכיב לי את המחשב. הוא גם רצה לשים לי 5200 FX במקום ה-R9800P שקניתי לפני חודש,

ואני כבר מת להחליף מחשב כדי להנות ממנו.

פורסם

גם את המחשב הראשון שלי הרכיב לי טכנאי, שדחף לי כל מיני רכיבים בלתי מוכרים שהוא כנראה קנה ב10 ש"ח בעזה... הייתי צריך לחמם את המחשב כדי שהוא יעבוד... הוא אשכרה הייה נתקע אם היתי מפעיל משחק ישר אחרי ממפעלה של המחשב...

הפואנטה: אל תתן לאף אחד לגעת לך במחשב בלי השגחה! (אלא עם הוא חבר שלך...)

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לשים את ה 9800 עם ספק ג'נרי של 300 וואט :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לאלה שלא הבינו, תנו לי להבהיר לכם ..

המפרט שהבאתי זה המפרט של המחשב שקניתי לפני שנתיים שלוש ואני רוצה למכור אותו.

את הרדאון פרו אני מוציא ממנו ושומר למחשב החדש,

והכרטיס שהיה בו מאז ומתמיד זה GF4MX.

פורסם

נו אז יאללה תפרסם בטרייד זון אבל בלי המסך ,תמכור אותו לבד או שתשאיר אותו למחשב החדש שלך.

לגבי המחיר, הייתי אומר לך לבקש 1800 שקל

פורסם

לי היה גם סיפור מצחיק עם שמיר מחשבים!

הלכתי לשם כדי לקבל הצעת מחיר ובכלל להתייעץ איתם על קניית מחשב חדש... ביקשתי שישים לי GFFX5600 (אז חשבתי שהוא טוב) והוא התחיל להגיד לי כמה שזה לא נחוץ ועוד חצי שנה הוא לא יעזור לי בכלל ושעדיף לי GF4MX440 מהדור החדש עם AGPX8 ... ואבא שלי האדיוט הזה האמין לו וניסה לשכנע אותי...

בסוף קניתי ב1500 ש"ח 9800SE AIW של הרקולס (שמתי לו אומגה) ועד היום הוא מריץ משחקים כמו גדול על הגדרות גבוהות וכו'... וקניתי את המחשב אם אני לא טועה בדצמבר 2003... ככה ששנה עברה בערך והמחשב שלי עדיין מצויין! (יחסית)

קיצר צריך לשים סוף לחנויות מחשבים השכונתיות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים