פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים היי לכולםקבלתי הצעת מחיר למחשב ורציתי לשאול האם ללכת על המפרט או לשנות משהו:מעבד-AMD 2500 XP TRAY CPU.בקשתי מהמוכר BOX CPU והוא אמר לי שכבר נגמר לו אבל אין הבדל עקרונית בין שניהם כי הוא שם לי לוח קירור טוב ונותן לי 3 שנים אחריות על המעבד.האם לקחת?לוח אם-ABIT NF7 SL ADATA 512 MB DDR 3200WD 80GB 7200 RPM BUFFER SATAכרטיס מסך-גיגבייט RADEON 9200 128MB DDR DVI TV OUT RETIALASUS 16\48 RETIAL DVD -ROMCOMPUCASE CI-6A19 מקלדת ועכבר של חברת GENIUS <אופטי>אז ככה השאלות הם כאלו:לגבי הזכרונות והמארז אני סגורה.גם לגבי הדיסק קשיח.עכשיו לגבי הלוח אם והכרטיס מסך יש לי כמה שאלות.אני אשתמש במחשב רק לגלישה הורדת תוכנות וצפייה בסרטים רגילים וסרטי DVD משחקים ממש לא.עכשיו מישהו אמר לי שיש אותו לוח אם של אביט עם כרטי מסך וחבל לי סתם לקנות כרטיס מסך אם אני ממש לא משחקת.מה אתם אומרים?אני פשוט הולכת לקנות את המחשב מחר על הבוקר כי הבנתי שזה הלוחות אם אחרונים של ABIT NF7SL וגם המעבדים האחרונים של AMD XP 2500.עוד שאלה לגבי כונן הDVD- מה עדיף לקחת אסוס או חברה אחרת?בתודה מראש לכל העונים.אם יש לכם הערה או הארה אשמח מאוד.אני פשוט מחר הולכת לסגור על המפרט הזה..עוד משהו ...במידה ואני אעדיף לקחת כרטיס מסך בנפרד לא כדאי לקחת את את ה-9550 <הבנתי שהוא ממש טוב> עוד 100 ש"ח יותר...?לגבי הלוחות אם.האם ABIT NF7 SL<שעליו הבנתי יש כרטיס קול והוא הכרטיס הכי מומלץ לAMD 2500 XP> והלוח אם של ABIT עם הכרטיס מסך עליו,האם ללוח אם עם הכרטיס מסך יש בדיוק את אותם נתונים של ה-SL והוא פשוט בא עם תוספת כרטיס מסך או שהוא משהו אחר לגמרי..בתודה מראש שוב.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים נכון. יש את הלוח של אביט עם הכרטיס מסך המובנה (גיפורס4) אחלה לוח אם את לא משחקת תורידי תכרטיס מסך וכחי תלוח הזה...דרך אגב מאיפה את קונה? כונן דיוידי כחי את טושיבה במידה ותעדיפי לקחת כרטיס מסך נפרד(לדעתי לא כדי אם את אומרת שאת לא משחקת אז כן ה9550 הוא אחלה אבל חבל על הכסף. תתחדשיהדגם של הלוח עם הכרטיס מסך המובנה זה זה:?NF7-M + GF4ob?
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר והוא אותו דבר בדיוק כמו ה-NF7 SL ? כלומר יש לו גם כרטיס קול ופשוט יש לו את התוספת של הכרטיס מסך? תודה על ההתייחסות
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים כן אבל לא לשכוח שהזיכרון של הכרטיס המסך המובנה הוא בעצם חלק מהזיכרון הראשי של המחשב
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים לפי מה שראיתי בפרטים שלו אז כן לכל האנ אף 7 יש אותו כרטיס חוץ מלNF הרגיל דרך אגב ב300 שקל שחסכת מהכרטיס אפשר לשפר את המעבד ל2600 או אפילו 2800 עריכה:זאת אומרת שיהיה לה 128 זיכרון פחות? אם היא לא משחקת..זה מספיק חברים שלי עובדים עם 256 ומשחקים חופשי.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר מה זה אומר שהזכרון הוא חלק מהזכרון של המחשב?כלומר זה טוב או לא טוב..?אגב הגוף קירור שהמוכר נתן לי במפרט זה:COLLER MASTER CP5-6J31C -01
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים והוא אותו דבר בדיוק כמו ה-NF7 SL ? לא,יש לו כרטיס קול פחות איכותי מnf7-sl,אין לו firewire שיש בnf7-sl,אין לו sata שיש בnf7-slאני לא הייתי לוקח לוח אם כרטיס מסך מובנה מכיוון שבלוחות אם כרטיסי מסך מובנים אין tvout (יציאה לטלויזיה) בנוסף אין dvi שדי משמעותי למסכי lcd
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים זה לא טוב כי זה מוריד לך מהזיכרון של המחשב אבל לדעתי את תסתפקי גם ב384 אם לך ניראה שלא כחי את הגיפורס 5200 הפשוט. לפי מה שאמרו פה על הלוח ואת זה לא ידעתי בהחלט כדי ללכת על המפרט שאת לקחת בהתחלה.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים OMFG.. היא אשכרה מבינה..המפרט הראשון היה מעולה. יפה גם שהוא נותן לך עליו 3 שנים אחריות.. תשארי עם המפרט הראשון וזהו.. תמנעי לעצמך הרבה כאב ראש.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים הנגן DVD של Asus מצויין, אם כי הייתי בודק אם יש כונן DVD של Teac האמור לעלות אותו דבר בערך ומגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה אחריות בדרך כלל על שאר הכוננים ואסוס בתוכם.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים נכון אשכרה האישה הראשונה שאני רואה שמבינה חחחח אני איתו כחי את המפרט הראשון JC למה לא טושיבה?יש לי אותם ואני מרוצה עד הגג מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.