עבור לתוכן

ELSA FALCOX 980 FX PRO 128 MB מצדיק את מחירו????

Featured Replies

פורסם

אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה??

ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע

פורסם

9800Pro של MSI עולה כ1250-1300.

פורסם

לא שווה חד משמעית

יש POWERCOLOR עם 3 שנים אחריות ב1400 ש"ח

יש ספיר

יש מספיק כרטיסים טובים יותר עם יבואנים מסודרים יותר

פורסם

זה כרטיס מאוד שווה וחברה טובה,לעומת זאת power color זה חרא של חברה אז על תטעה את הבחור שיקנה זבל ועוד ב1400 שייח גם חברה יותר מסריחה ויותר יקר פשוט לצאת פרייר מכול הכיונים.

לפותח הת'רד אני ממליץ לך ללכת על הכרטיס ELSA ולא תיצטער ,יש גם msi בעקרון יותר שווה אבל אם לא תמצא msi אז לך על הכרטיס הזה של elsa.

פורסם

אין כזה הבדל בין 2 החברות...

חוץ מזה עדיף כבר לקנות 6600GT (בהנחה שיש לך חיבור PCI-E במחשב) באותו סכום כסף...

פורסם

מה רע בpoewrcolor!? , יש לי 9800פרו שלהם והוא מעולה באוברקלוק ועובד יציב מהר וטוב... , וכמובן מתוכנן לפי הPCB המקורי של ATI...(בידיוק אותו הכרטיס)

פורסם

IK

הייתי שמח לקבל ביסוס לדברייך קצת ברמה יותר מקצועית ורצינית

על מנת לעזור לך הנה כמה לינקים מעניינים:

Tul is a leader within the PC industry, and owns the brand of PowerColor which already well-known as the world's third largest provider of graphic cards and the number one supplier of graphics boards powered by ATI graphic processors

http://www.cptech.com.tw/review_award/hardware.html

http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=53312&upto=5

עכשיו לאחר שתקרא תגיד לי אם אתה ממשיך לחשוב כך.

או אולי תוכיח למה האלסה כל כך טוב שמוכרים אותו רק בחנות אחת בארץ?

מה כל החנויות לא יודעות להעריך ציוד טוב?

פורסם

הELSA נמכרת רק בפנדה כי רק פנדה מיבאת אותם

פורסם

נו אז מה?

פורסם

זה כרטיס מאוד שווה וחברה טובה,לעומת זאת power color זה חרא של חברה אז על תטעה את הבחור שיקנה זבל ועוד ב1400 שייח גם חברה יותר מסריחה ויותר יקר פשוט לצאת פרייר מכול הכיונים.

לפותח הת'רד אני ממליץ לך ללכת על הכרטיס ELSA ולא תיצטער ,יש גם msi בעקרון יותר שווה אבל אם לא תמצא msi אז לך על הכרטיס הזה של elsa.

שטויות, פשוט שטויות

אין שמץ של ביסוס למה שאמרת

פורסם

IK

קוראים קצת לפני שכותבים (זה אף פעם לא מזיק, כי כבר אמר מי שאמר, גם אוויל מחריש...)

ביקור קצר באתר של ATI מעלה את רשימת ה"שותפים" (PARTNER ) שלהם

ראה כאן, http://www.ati.com/support/partner/list.html

להוויתך, "שותף" משמעו יצרן שמשתתף בתכנון ובהגדרות הצ'יפ GPU, מקבל דגמים לאבליואציה, זוכה להעדפות באספקות, כמו שגם נהנה מאספקות של כרטיסים מוגמרים המיוצרים על ידי ATI תחת שמו. (לרוב כאשר מדובר בכרטיסים המיוצרים בסדרות קטנות, לדוגמא ה- X800), ובכך לחסוך בעלויות ייצור.

משום מה החברה שאתה מהלל אותה לא נמצאת ברשימה מכובדת זו, אלא מוזכרת בהמשך כאחד היצרנים.

כל הכתוב מעלה אינו בא להוריד או להעלות חברה זו או אחרת אלא רק לתת מידע מהימן על תגובה תלושה.

פורסם

נתון נוסף חשוב

ראה את המגוון כרטיסים :X300 עד X800XT

9200 עד X800XT

20 כרטיסים שונים

זה ההבדל בין יבואן רציני לחנות מכולת שהחליטה להיות יבואן

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי שהוא לא רע אבל יש אפשרויות יותר טובות (לפחות לדעת חלק המגיבים) -אני עדיין לא סגור על זה אבל תודה . אני אחליט כבר היום אחרי שאני אכנס למבחני ביצועים בטום הרדוור הבעיה ששם אי אפשר לקחת בחשבון את המחיר וזה מבלבל

תודה רבה לכל המייעצים

פורסם

למה שלא תקח פאוורקולור? 3 שנים אחריות, באנדל מלא - יופי של כרטיסים. תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים