עבור לתוכן

HD נהרס ולא עובד עוד אני יודע שיש אפשרות לשחזר את כול מה שנמצא בתוכו. איך ?

Featured Replies

פורסם

יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד :o

אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD

ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?!

מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?

פורסם

תוכנות שיחזור בחינם לא תמצא (בסדר תמצא אבל רק גרסאות ל30 יום או משהו כזה והם נותנים לך לשחזר קבצים עד 100k או משהו כזה),אם הקבצים בדיסק הקשיח הזה ממש חשובים לו אני מציע לו לקנות תוכנת שיחזור טובה.

מעבדות לשיחזור דיסקים קשיחים אני ממש לא מכיר בארץ,יכול להיות שאני טועה וישנם מעבדות כאלו....אבל מי אמר לך שהם משחזרים 98% מהקבצים? הם משחזרים מה שהם יכולים.

פורסם

הפ משחזרים המון... ויש כאלה מעבדות.

אם אתה צריך מספר שלהם פנה אליי בפרטי. או באיי סי קיו 16358683

פורסם

אם הוא לא פועל פיזית אין שום תוכנה שתוכל לעזור

איך לתקן דיסק קשיח - זה לא תמיד מצליח אבל שווה לנסות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=64015a2f88909fcce1597615e4ce0829&topic=90821.msg774849#msg774849

יש גם שיטה אחרת העלולה לגרום לו לעבוד זמנית למשך 10-15 דקות,לשים במקפיא בשקית אנטי סטטית למשך שעה-שעתיים ואז להוציא ולחבר מייד

במקרה הזה כמובן שצריך שיהיה עוד דיסק קשיח אם המערכת הפעלה כדי שיהיה אפשר להעתיק אליו.

פורסם

תנסה להכניס לפריזר לחצי שעה, ולחבר מחדש ולראות אם זה עובד (אני רציני לגמרי).

פורסם

תוכנה יכולה לשחזר רק נזקים לוגיים (FTA נמחק, מישהו פירמט את הדיסק וכו').

אם המכשיר עצמו לא פועל שום תוכנה לא תעזור לך, צריך לפתוח אותו ולפרק את הפלטות המגנטיות בשביל לקרוא אותן.

השיטה עם הפריזר לפעמים עוזרת, אין לך הרבה מה להפסיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים