פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים שלום לכולם המפרט שלי הוא: TT 420W AMD 64 3200 MSI K8N NEO PT LEADTEK 6800 GT 2 * CRUCIAL BALLISTICK עד אתמול הכל היה בסדר .. עשיתי אוברקלוקינג קליל בלבד ואז החזרתי חזרה למהירות סטוק אתמול התחלתי לראות בחלונות נקודות צבעוניות על המסך שאני פותח חלונות ולפעמים הכל נתקע... החלפתי את הכטיס מסך הישן שלי geforce 3 והכל היה בסדר אבל המחשב אחר כך נפל פעמיים. לקחתי עכשיו את הכרטיס לעבודה שמתי אותו במחשב של העבודה , ספק 240W והוא בינתיים עובד כשורה. ועוד משהו שאולי קשור , המתח 3.3V של הספק מראה בין 2.9 ל-3.1 , הכרטיס מסך מקבל המתח הזה? עד כמה שאני יודע כרטיסי מסך ניזונים מ12V . מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה ויום טוב
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר להתרכז בבקשה בשאלה... לא בניסוי שלי בעבודה עם הספק החלש....עובדה שזה עבד ...אבל לעניין...למישהו יש רעיון לפני שאני שולח את הכרטיס מסך לתיקון?
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים בלי קשר ל"ניסוי" בעבודה ולכל בעיה אחרתספק כח אסור לו שיספק מתחים בתחום שציינת !!!!עבודה בתחום מתחים זה תגרום למחשב לעבוד באי יציבות ומשם הדרך לקריסה מהירה.החלף ס"כ ובדוק שנית את הכרטיס מסך
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מחבר תודה על התשובה...אתמול כבר החלפתי ספק כח ישן שלי 400W גנרי ובינתיים הכל עובד בסדר...אז כנראה שהספק כח הוא הבעיה ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.