פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים משהו מאד מוזר.יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8Xוהכל עבד כשורה.כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס.מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך.ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס.ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר.מה יכולה להיות הסיבה?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים יכול להיות שנשרף לך משהו בלוח האם בגלל זה הוא לא מזהה את הכרטיס....ויש בביוס הגדרות לגבי בחירה של כרטיס מסך (על הלוח או בAGP) אבל אני לא זוכר איך זה כתוב בדיוק תנסה לחפש טוב יותר...
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר שלום לכולם,שלחתי קודם הודעה שהמחשב לא עולה עם כרטיס מסך GEFORCE 440MXאבל עם כרטיס אחר כן. (לוח MSI 6309)שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב מאד לאט ולפעמים לא מסתובב כלל.כאשר העברתי את הכרטיס למחשב אחר, המאוורר טס..אני מניח שבגלל שמגיע מתח נמוך לסלוט, המחשב לא עולה והמאוורר מסתובב לאט.אם כן, מדוע זה קרה והאם אפשר להחזיר את המתח לקדמותו?תודה
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים PCI/AGP ON BOARD אבל הוא אמור לעבוד גם ב PCI... תנסה להעביר את זה למצב AGP או AGP ON BOARD מה שיש שם, ותנקה את הסלוט על הדרך.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים תוציא את המחשב מהחשמל ותוציא את הסוללת גיבוי למשל חצי דקה ותחזיר אותה זה יאפס את כל ההגדרות של הביוס.
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים המאוורר מוזן מ 12V ישירות מהספק (חוט שעובר מהספק ללוח לסלוט\ אבל שום דבר לא משנה את המתח בין הספק למאוורר).הכי הגיוני שאולי הספק ממש חלש או מסים את חייו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.