פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים יש לי מאוורר שמכניס אוויר מקדימה של המחשב וראיתי שקצת חסום לו האוויר אז רציתי לחתוך את הפאנל שמקדימה בקיצור חתכתי והמקדח כוס ברח לי וניסיתי לתקן ושמתי רשת של רמקולזה מה שיצא תנו הצעות לשיפור אם צריך כמובן...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים נחמד, אמנם עדיין לדעתי לא משפר בהרבה...עדיין הגריל דחוס מאד :-\ למי שלא הבין מן התמונה, ערכתי אותה מעט [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר ברח לי המקדח כוס...כי היה לי חור שם סתכל בתמונה השנייה שהבאתי והיה חור גדול מידי ולא יציב אז ברח לי לצד....
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר אהה שכחתיעוד דבר שעשיתי זה עיגלתי את הכבלים(ide)שמתי אותם בתוך צינורות שקופים...חתכתי פס ארוך הכנסתי לבפנים וקשרתי עם אזיקונים אח"כ צבעתי בשחור את הצינורות:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים בקיצור חתכתי והמקדח כוס ברח לי וניסיתי לתקן ושמתי רשת של רמקול . האמממ ושל מי הרעיון ?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים נחמד, אבל באמת קצת צפוף הנה מה שעשיתי לפני כמה דקות בעזרת Mesh שסיסטם-קראש שלח לי. המאוורר שם הוא 40 מ"מ ואין לו ממש גרילים אז שמתי את זה. ד"א אין צורך שתעירו לי על הג'יפה שם, אין לי כוח לתקן את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר הדבק הזה מיוחד...poxipolזה שתי שפורפרות שלוקחים קצת מזה וקצת מזה ומערבבים זה מחזיק כמו אבן עכשיו.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.