עבור לתוכן

זקוק לפרט זול במיוחד..

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין להרכיב מחשב ממפרט זול אבל שיהיה מחשב אמין

יש לי את רוב החלקים מהמחשב הקודם החלקים שאני צריך הם:

לוח אם -כדאי שיהיה בעל כרטיס קול אם לא להוסיף כרטיס+ חריץ agp

מעבד

זכרונות 512 מגה

הר דיסק - הכי חשוב שיהיה אמין , לא פחות מ40ג'

המחשב יהיה בשימוש בעיקר לעבודה משרדית ומידי פעם condition zero  :silly:

הכרטיס מסך שיש לי עכשיו מריץ את המשחק יחסית טוב אז אני לא מעוניין לקנות אחר

הדגש במחשב הזה לא ביצועים מדהימים ולא אובר קלוק אלה אמינות .. בגלל זה אני נוטה לבחור מעבד intel (אחריות life time)

בעיקרון אני מחליף את כול זה בגלל בעיות בלוח אם במחשב הנוכחי..

תודה  :)

פורסם

אל תלך על פחות מזה!

Intel Celeron 2.4 GHz Socket 478 256K BOX CPU 457.47 ¤

Albatron PX865PE Pro Intel 865PE Motherboard 472.97 ¤

DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 266.41 ¤ 2 532.82 ¤

Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤

1853.26 ¤ מזומן: 1816.19 ¤

להרכבה יש להוסיף 160 שח

www.logicpc.co.il

איזה בעיות יש בדיוק בלוח אם ובמחשב שלך? יש לך AMD או אינטל?

פורסם

אין שום הבדל באמינות בין אינטל לAMD ואם אתה רוצה להכנס לשוק קטן אני מציע לך לבדוק כמה זמן אחריות יש על מעבדי אינטל (זה שבאתר מכירות כתוב "אחריות לכל החיים" לא אומר כלום תמצא הוכחה אמיתית)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות המהירות,

עכשיו לנושא.. עכשיו אני על פנטיום 3 1 ג'יגה ולוח של dfi עם ציפסט של via ישן,ישן אבל מספיק לצרכים שלי..  :silly:

Bose בנוגע למפרט שהצאת ראיתי שזה מעבד סלרון.. אני לא מעודכן בכול החידושים שיש ובכול הטכנולוגיות אבל באותה תקופה שקניתי את המחשב הנוכחי סלרון נחשב למחשב מאוד לא יציב (קורס+ביצועים ירודים ביותר) הסלרון של היום יותר טוב?

הלוח שהצעת נשמע טוב- העיקר שיהיה אמין - עוד מעט אני מתגייס ולא תהיה לי אפשרות לתקן את המחשב במקרה של בעיות וגם לשלוח לאחריות זה זמן מיותר ללא מחשב, אני צריך שהוא יהיה אמין "חומרתית"

Decktor לפי מה שאני יודע לכול מעבדי אינטל יש אחריות לכול החיים.. היחס שלהם לגבי אחריות השתנה? :s05: אם כן זה משנה את כול התמונה..  :)

פורסם

היחס שלהם לא השתנה פשוט כי מעולם לא הייתה להם אחריות לכל החיים

חלק מהיבואנים בארץ בזמנו נתנו כזאת אחריות אבל הפירוש שלהם למושג "לכל החיים" היה קצת שונה מהפירוש שלך

ועדיין משום מה בהרבה מקומות טוענים שזה אחריות לכל החיים אבל אתה מוזמן לבדוק אם אתה מסוגל למצוא משהו רשמי בקשר לזה

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות המהירות,

עכשיו לנושא.. עכשיו אני על פנטיום 3 1 ג'יגה ולוח של dfi עם ציפסט של via ישן,ישן אבל מספיק לצרכים שלי..  :silly:

Bose בנוגע למפרט שהצאת ראיתי שזה מעבד סלרון.. אני לא מעודכן בכול החידושים שיש ובכול הטכנולוגיות אבל באותה תקופה שקניתי את המחשב הנוכחי סלרון נחשב למחשב מאוד לא יציב (קורס+ביצועים ירודים ביותר) הסלרון של היום יותר טוב?

הלוח שהצעת נשמע טוב- העיקר שיהיה אמין - עוד מעט אני מתגייס ולא תהיה לי אפשרות לתקן את המחשב במקרה של בעיות וגם לשלוח לאחריות זה זמן מיותר ללא מחשב, אני צריך שהוא יהיה אמין "חומרתית"

Decktor לפי מה שאני יודע לכול מעבדי אינטל יש אחריות לכול החיים.. היחס שלהם לגבי אחריות השתנה? :s05: אם כן זה משנה את כול התמונה..  :)

כנראה שאתה באמת לא מעודכן, הסלרון הישן בוא באמת כל מה שתיארת, הסלרון (סלרון D) החדש בעל זיכרון מטמון מוכפל עם ביצועים מצויינים למחירם, כך שאין שום בעיה עם המפרט שלי.

פורסם

אני רוצה להקדיש דקה ולהסביר לך את המונח "אחריות לכל החיים של אינטל"

אתה מקבל בשלוש השנים הראשונות אחריות מלאה כמו AMD אחרי זה במידה והמעבד ימות לך פתאום

המקסימום שתקבל יהיה זיכוי עליו כי עד אז כבר לא יהיו מעבדים כאלה במלאי (לדוגמא פנטיום 3

450 אני מזמין אותך למצוא מעבד תחליפי ) בנוגע לזיכוי אנחנו מדברים על ערך המעבד עוד 3 שנים

שמגיע לסכום המדהים של 5-10 דולר. זאת מה שנקרא אחריות לכל החיים לאנשים חסרי חיים.......

פורסם

אני רוצה להקדיש דקה ולהסביר לך את המונח "אחריות לכל החיים של אינטל"

אתה מקבל בשלוש השנים הראשונות אחריות מלאה כמו AMD אחרי זה במידה והמעבד ימות לך פתאום

המקסימום שתקבל יהיה זיכוי עליו כי עד אז כבר לא יהיו מעבדים כאלה במלאי (לדוגמא פנטיום 3

450 אני מזמין אותך למצוא מעבד תחליפי ) בנוגע לזיכוי אנחנו מדברים על ערך המעבד עוד 3 שנים

שמגיע לסכום המדהים של 5-10 דולר. זאת מה שנקרא אחריות לכל החיים לאנשים חסרי חיים.......

:xyxthumbs:

ואני רוצה להגיד לך שאל תתפתה למושג הזה כי יש המון מוכרים שיודעים לפתות אותך בשיטות הכי מטומטמות, לדוגמא: חחח זה מצחיק..

הלכתי עם חבר שלי לחנות ליד הבית שלו והוא מנסה לשכנע אותו על אינטל ואני ממש לא מתפתה והוא אומר כזה באינטל אתה תקבל אחריות כל החיים! המוכר: לי אישית היה פנטיום 1 אבל התעללתי בו וזרקתי אותו ומה לא עשיתי לו וביקשתי אחר והביאו לי סלרון 700, איך? למה? את זה תשאלו אותו.. חח זה בכלל לא באותו סוקט ולא מייצרים בכלל סלרון 700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים