עבור לתוכן

טק-דטה, היבואן הרשמי של AMD בישראל, קיבלה אישור לייבוא מסודר של מעבדי ה-64 ביט!!

Featured Replies

פורסם

איפה צוות חדשות כשצריך אותו ? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

well done :xyxthumbs:

Thanks, Burton

פורסם

עד עכשיו זה היה ביבוא פרטי?!

פורסם

חושבים שיהיה שינוי עכשיו במחירים?

או משהו ?

פורסם

ייבוא פרטי/ייבוא שחור

איך שבא לך לקרוא לזה

כמובן שזה טיפשי לא לייבא לארץ כי יש לנו כבר פצצת אטום! ;D

זה כמו שהאמריקאים לא הסכימו ייבוא לישראל של המעבדים הניידים החדשים שפותחו בארץ ::)

פורסם

חחח... אמריקאים מטומטמים :silly::lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

חושבים שיהיה שינוי עכשיו במחירים?

או משהו ?

תרשו לי להטיל משימה על צוות האתר:

תרימו טלפון אליהם לקבלת "תגובה רשמית" בנוגע לירידת המחירים "ששמעתם" שהם יובילו בשביל להחדיר את המעבד הזה לארץ.

במקרה הכי גרוע לפחות תוציאו מהם מחירון מוערך.

EDIT:TYPO

פורסם

תרשו לי להרגיע אתכם, אנחנו בקשר מתמיד בכמה ערוצים עם טק דאטא.

כמו שאתם רואים כאן:

לחץ כאן

תגובתה הרישמית של טק דאטא, כמו שפירסמנו ביום רביעי שעבר, היא שיש לה כבר את כל האישורים והמשלוחים הראשונים של המעבדים כבר בדרך.

הוצאת אישור מיוחד ליבוא מעבדים הוא לא דבר חדש ולמעשה כל מעבד שמיוצא מחברה אמריקאית דורש אישור מיוחד של הממשלה שם. הבעיה הייתה שטק דאטא קיבלה רק לא מזמן את אישור היבואן ולקח לה זמן להוציא את האישור המדובר. אבל לדיברי החברה מעבדים "רישמיים" נוכל לראות בארץ כבר בשבוע-שבועיים הקרובים.

מעבדיה של טק דאטא אמורים להיות מסומנים (או שלפחות המספר הסיריאלי שלהם ישמר במאגר נתונים של החברה) כי שהיא תדע איזה מעבד נמכר על ידע. ובשורה קטנה לסיום למי שקנה את מעבד הAMD שלו מהיבואן הישן - אזטק - כנראה שטק דאטא תיהיה מעכשיו אחראית לאחריות של מעבדים אלו ותיתן אחריות גם למעבדים שנקנו מאזטק.

פורסם

תרשו לי להטיל משימה על צוות האתר:

תרימו טלפון אליהם לקבלת "תגובה רשמית" בנוגע לירידת המחירים "ששמעתם" שהם יובילו בשביל להחדיר את המעבד הזה לארץ.

במקרה הכי גרוע לפחות תוציאו מהם מחירון מוערך.

EDIT:TYPO

"בחור עצל", אין צורך להטיל עלינו משימות. כפי שתוכל לקרוא בתגובה שמעליי מנהל צוות החדשות מור נתן לינק לחדשה שפרסמנו ביום רביעי האחרון לפיה טאק-דאטה קיבלה אישורים והמעבדים הראשונים יגיעו לארץ במשלוח הקרוב.

לגבי ירידות מחירים למיניהן, נעדכן בקרוב, אין מה לדאוג :)

כל מה שמותר לפרסום יפורסם ;)

פורסם
  • מחבר

"בחור עצל", אין צורך להטיל עלינו משימות. כפי שתוכל לקרוא בתגובה שמעליי מנהל צוות החדשות מור נתן לינק לחדשה שפרסמנו ביום רביעי האחרון לפיה טאק-דאטה קיבלה אישורים והמעבדים הראשונים יגיעו לארץ במשלוח הקרוב.

הדבר הראשון שעבר לי בראש כשראיתי שקראת לי "בחור עצל" היה:

"מאיפה הוא יודע!??"

רק אחרי כמה שניות הבנתי שעשית תרגום.. :kopfpatsch: ;D

וכן, קראתי את הכתבה כבר בשבוע שעבר, אבל לדעתי שורה כמו:

"ממש בימים אלו מחכים ב-Tech-Data למשלוח ראשון של מעבדי 64 ביט לארץ ובעקבותו מצפים להגעה מסודרת ורשמית של כל הליין"

לא ממש נותנת מסגרת זמן ברורה, ולכן השימחה ב"פרסום" הראשוני שלי והטלת ה"משימה".

אבל עזוב, זה רק אני שלא מבין ש"ממש בימים אלה מחכים למשלוח ראשון" = 3 שבועות לפחות.

לא, זה לא נסיון לFLAME, אתם ממש בסדר חברה. :xyxthumbs:

פורסם

רק רגע... אז כדי לחכות ולקנות רק בעוד שבועיים ככה?

אני רציתי ללכת לקנות ביום רביעי לקנות את כל החלקים של המחשב....

אז כדי לי לחכות ולקנות את המחשב אחר כך? או שלא יהיה שום הבדל?

פורסם

רק רגע... אז כדי לחכות ולקנות רק בעוד שבועיים ככה?

אני רציתי ללכת לקנות ביום רביעי לקנות את כל החלקים של המחשב....

אז כדי לי לחכות ולקנות את המחשב אחר כך? או שלא יהיה שום הבדל?

כנס לניו-אג, מחיר פנטיום 4 E 3GHZ הוא בערך 200 דולר, מחיר 3000+ A64 הוא בערך 160. יחד עם זאת, ה3000+ בגרסת TRAY עולה כ-100 שקל יותר ברוב החנויות.

משמעות: חכה קצת, תחסוך בסביבות 300 שקל לדעתי.

פורסם

הדבר הראשון שעבר לי בראש כשראיתי שקראת לי "בחור עצל" היתה:

"מאיפה הוא יודע!??"

רק אחרי כמה שניות הבנתי שעשית תרגום..  :kopfpatsch:  ;D

וכן, קראתי את הכתבה כבר בשבוע שעבר, אבל לדעתי שורה כמו:

"ממש בימים אלו מחכים ב-Tech-Data למשלוח ראשון של מעבדי 64 ביט לארץ ובעקבותו מצפים להגעה מסודרת ורשמית של כל הליין"

לא ממש נותנת מסגרת זמן ברורה, ולכן השימחה ב"פרסום" הראשוני שלי והטלת ה"משימה".

אבל עזוב, זה רק אני שלא מבין ש"ממש בימים אלה מחכים למשלוח ראשון" = 3 שבועות לפחות.

לא, זה לא נסיון לFLAME, אתם ממש בסדר חברה.  :xyxthumbs:

אנחנו מדווחים מה שנותנים לנו לדווח. גם בכתבה של ואללה לא כתבו בדיוק באיזה תאריך יגיעו המעבדים.

אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה ש"ממש בימים אלה מחכים למשלוח ראשון" = 3 שבועות לפחות.

מה שאני כן יודע זה שכשאומרים שיש משלוח ראשון שעושה את דרכו לארץ זה אומר שאם אין בעיות בדרך הוא אמור להגיע תוך שבוע גג.

לגבי פרטים נוספים, נמשיך לעדכן ברגע שיהיה משהו חדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים