עבור לתוכן

בעיה חמורה -כבר החלפתי לוח אם ולא עזר בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום: לפני שבועיים בערך נתקלתי בבעיה שהמחשב לא היה עובר את שלב הביוס והיה נתקע לפני זיהוי הכוננים -אחרי החלפת הזכרונות והכרטיס מסך וההרד דיסקים וניתוק כל הכרטיסים בלוח הבעיה לא נפתרה--> והגעתי למסקנה שזה בעיה בלוח והחלפתי אותו.

אתמול הרכבתי את הלוח החדש והוא עבר את כל השלבים בביוס והעלה ווינדוס (XP PRO ) והרצתי בנצמרק של 3 די מרק פרו.

והוא נופל באופן קבוע ב CPU TEST (המסך כבה ואם אני מדליק אותו הוא נותן לי את ההודעה המוכרת "המסך טוב תבדוק חיבורים" . המחשב מראה סימנים של עובד (כל הנורות דולקות ואפשר להכניס דיסק ולהוציא אבל לא רואים כלום במסך הוא כבוי). אחרי ריסט הכל עובד רגיל.

עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה היא במעבד איך אני מוודא את זה אם אין לי מעבד חלופי -המעבד הוא 2.4 של אינטל האם יש תוכנת בדיקה מקצועית לעניין והאם יש לאינטל מרכז תמיכה בארץ?????

תודה מראש

פורסם

נשמע שסתם המעבד מתחמם (אולי ההיטסינק לא מורכב נכון).

פורסם
  • מחבר

הרכבתי הכל נכון ומרחתי משחה תרמית איכותית.

יש אפשרות נוספת שזה הכרטיס מסך??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים