עבור לתוכן

קרינה של מסך

Featured Replies

פורסם

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס

אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך

אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום?

המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

פורסם

מה קצב הרענון שמוגדר אצלך עכשיו?

פורסם

מה קשור קרינה??

אתה טוען שפעם היה לך CRT ולא הייתה קרינה ועכשיו יש לך LCD ויש קרינה? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מה קשור קרינה??

אתה טוען שפעם היה לך CRT ולא הייתה קרינה ועכשיו יש לך LCD ויש קרינה? :kopfpatsch:

רשמתי שהיה לי crt ?

פורסם

מסכים פולטים קרינה ברמה של מנורה טונגסטן בערך.

המסך שיש לך כנראה פשוט חרא או שאתה עובד על רזולוציה לא טבעית.

פורסם

אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום?

המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

:lol: :lol: :lol:

אולי גם תקנה חליפה נגד קרינה

:lol:

וישם שלט על החדש שלך biohazard ותתקשר לפלוגת אבכ.

:lol:

זה בסך הכל מסך LCD

כמו שאמרו לך

או שהוא סתם מעפן ...

או שאתה עובד על תדרים לא טובים

או רזולוציה לא טבעית של מסך

או הכרטיס מסך שלך מחורבן

רצוי כרטיס מסך 9200 ומעלה ATI

או עם אתה גיימר אז הדור החדש של Nvidia או עם אתה fanboy של ATI אז אחד הכרטיסים החדשים של ATI

פורסם

איזה מסך יש לך? (יצרן+דגם)

עקרונית LCD פולטים קרינה אפסית מול מסכי CRT ובנוסף הצפיה בהם אמורה להיות הרבה יותר נעימה ובריאה מאשר בכל מסך CRT (גם במידה ויש לך סתם TFT לא מוצלח)

ככה שאני לא חושב שזאת הבעיה...

וכדרך אגב אם פעם ראית פיקס מרחוק והיום אתה לא רואה טוב, אין קשר לקרינה

צפיה מרחוק והתמקדות בפרטים מאמצת את העיניים ועד כמה שידוע לי גם פוגעת בהם במשך הזמן

לך תעשה בדיקות אצל אופטומטריסט (נדמה לי שככה רושמים את זה)

פורסם

LCD פולטים בדיוק אותה כמות של קרינה א"מ כמו מסכי CRT, שאין לה שום השפעות על הראיה, או בטח שלא על איכות הצפיה.

מסכי LCD פוגעים בעיניים באותה צורה כמו מסכי CRT אפילו יותר, בשל המחשבה שהם יותר בריאים. מה שמובלים לבעיות בראיה אינו קשור לקרינה או לסוג המסך, אלא לצפיה ממושכת באובייקט במרחק קבוע, שגורם לאיבוד גמישות העדשה והשרירים שמפעילים אותם עם הזמן. גם אם תסתכלו על תמונה במוזיאון ממרחק קבוע יגרם אותו נזק עם הזמן.

הדבר הזה משמעותי בעקר כאשר מעורבים משקפיים, כיוון שהם מעידים על בעיה קיימת שהמצב הנ"ל מדרדר אותה רק יותר.

פורסם

LCD פולטים בדיוק אותה כמות של קרינה א"מ כמו מסכי CRT, שאין לה שום השפעות על הראיה, או בטח שלא על איכות הצפיה.

מסכי LCD פוגעים בעיניים באותה צורה כמו מסכי CRT אפילו יותר, בשל המחשבה שהם יותר בריאים. מה שמובלים לבעיות בראיה אינו קשור לקרינה או לסוג המסך, אלא לצפיה ממושכת באובייקט במרחק קבוע, שגורם לאיבוד גמישות העדשה והשרירים שמפעילים אותם עם הזמן. גם אם תסתכלו על תמונה במוזיאון ממרחק קבוע יגרם אותו נזק עם הזמן.

הדבר הזה משמעותי בעקר כאשר מעורבים משקפיים, כיוון שהם מעידים על בעיה קיימת שהמצב הנ"ל מדרדר אותה רק יותר.

הטקסט שלך באמת ממצה וברמה גבוהה אבל תשתדל לא לכתוב יותר מידי שטויות כי משתמשים יכולים להבין אותך לא נכון וזה באמת בולש*ט

אז להבא פשוט תשתדל לחשוב איך הטקסט יכול להתקבל בצורות לא נכונות ותנסה להמנע מזה

פורסם

אלא הן אינן שטויות,

פורסם

תבסס את מה שאתה אומר בבקשה כי מה שאתה אומר זה באמת בניגוד מוחלט לכל מה ששמעתי על LCD.

פורסם

מה בדיוק קראת? בשום מקום מבוסס לא תמצא שמסך LCD פולט פחות קרינה ממסכי CRT, ולכן הם מזיקים פחות. להפיך סקרים שערכו הראו שמשתמשי מסכי LCD נוטים לעבוד מולם שעות רבות יותר כיוון שהם נוחים יותר לעיניים ממסכי שפורפרת. וכיוון בתכלס הם מזיקים באותה צורה כמו מסכי LCD או צפיה ממושכת בכל אובייקט קבוע אחר, כן אפשר להגיד שהם מזיקים במקרים מסויימים יותר. וכן גם אם חלק ממסכי הLCD שלא בעלי שנאי מובנה פולטים טיפל'ה פחות קרינה ממסכי CRT, עדיין זאת הינה עדיין קרינה א"מ(ולא איזה קרינת אנטי ראיה מסתורית :lol:) שגם אם היא בעלת השפעות מזיקות(דבר שלא הוכח עדיין בשום מחקר מבוסס), היא איננה פוגעת בעיניים.

פורסם

רגע אני רוצה להבין, אתה אומר שיותר נעים לעבוד עליהם אז עובדים עליהם יותר בגלל זה ? איזה טיעון דבילי זה... אנחנו מדברים פה על נתונים טכנים... זה מדע ויש מספרים מדויקים.

גם CRT לא רוקד בזמן שאתה עובד עליו... כל מסך הוא "אובייקט קבוע".

פורסם

לא אמרתי שהם יותר מזיקים בפני עצמם, אמרתי שעצם המחשבה שהם בריאים יותר מזיקה גם בעצמה.

פורסם

איזה בולשיט הלכתי פעם אחת עם מד קרינה אלקטרומגטית שאבא שלי הביא מהעבודה כי הוא מתעסק בדברים כאלה (בשווי איזה 15000 שקל) ומדדתי בחנות אחת קרינות במסכים שונים במסכי CRT הייתה קרינה ובמסכי LCD לא הייתה קרינה בכלל!! אז מספיק להגיד סתם דברים הנה הוכחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים