פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקסססאז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכךאז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום?המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מה קשור קרינה?? אתה טוען שפעם היה לך CRT ולא הייתה קרינה ועכשיו יש לך LCD ויש קרינה?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר מה קשור קרינה?? אתה טוען שפעם היה לך CRT ולא הייתה קרינה ועכשיו יש לך LCD ויש קרינה? רשמתי שהיה לי crt ?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מסכים פולטים קרינה ברמה של מנורה טונגסטן בערך.המסך שיש לך כנראה פשוט חרא או שאתה עובד על רזולוציה לא טבעית.
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה? :lol: אולי גם תקנה חליפה נגד קרינה וישם שלט על החדש שלך biohazard ותתקשר לפלוגת אבכ. זה בסך הכל מסך LCD כמו שאמרו לך או שהוא סתם מעפן ... או שאתה עובד על תדרים לא טובים או רזולוציה לא טבעית של מסך או הכרטיס מסך שלך מחורבן רצוי כרטיס מסך 9200 ומעלה ATI או עם אתה גיימר אז הדור החדש של Nvidia או עם אתה fanboy של ATI אז אחד הכרטיסים החדשים של ATI
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים איזה מסך יש לך? (יצרן+דגם)עקרונית LCD פולטים קרינה אפסית מול מסכי CRT ובנוסף הצפיה בהם אמורה להיות הרבה יותר נעימה ובריאה מאשר בכל מסך CRT (גם במידה ויש לך סתם TFT לא מוצלח)ככה שאני לא חושב שזאת הבעיה...וכדרך אגב אם פעם ראית פיקס מרחוק והיום אתה לא רואה טוב, אין קשר לקרינהצפיה מרחוק והתמקדות בפרטים מאמצת את העיניים ועד כמה שידוע לי גם פוגעת בהם במשך הזמןלך תעשה בדיקות אצל אופטומטריסט (נדמה לי שככה רושמים את זה)
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים LCD פולטים בדיוק אותה כמות של קרינה א"מ כמו מסכי CRT, שאין לה שום השפעות על הראיה, או בטח שלא על איכות הצפיה.מסכי LCD פוגעים בעיניים באותה צורה כמו מסכי CRT אפילו יותר, בשל המחשבה שהם יותר בריאים. מה שמובלים לבעיות בראיה אינו קשור לקרינה או לסוג המסך, אלא לצפיה ממושכת באובייקט במרחק קבוע, שגורם לאיבוד גמישות העדשה והשרירים שמפעילים אותם עם הזמן. גם אם תסתכלו על תמונה במוזיאון ממרחק קבוע יגרם אותו נזק עם הזמן.הדבר הזה משמעותי בעקר כאשר מעורבים משקפיים, כיוון שהם מעידים על בעיה קיימת שהמצב הנ"ל מדרדר אותה רק יותר.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים LCD פולטים בדיוק אותה כמות של קרינה א"מ כמו מסכי CRT, שאין לה שום השפעות על הראיה, או בטח שלא על איכות הצפיה.מסכי LCD פוגעים בעיניים באותה צורה כמו מסכי CRT אפילו יותר, בשל המחשבה שהם יותר בריאים. מה שמובלים לבעיות בראיה אינו קשור לקרינה או לסוג המסך, אלא לצפיה ממושכת באובייקט במרחק קבוע, שגורם לאיבוד גמישות העדשה והשרירים שמפעילים אותם עם הזמן. גם אם תסתכלו על תמונה במוזיאון ממרחק קבוע יגרם אותו נזק עם הזמן.הדבר הזה משמעותי בעקר כאשר מעורבים משקפיים, כיוון שהם מעידים על בעיה קיימת שהמצב הנ"ל מדרדר אותה רק יותר.הטקסט שלך באמת ממצה וברמה גבוהה אבל תשתדל לא לכתוב יותר מידי שטויות כי משתמשים יכולים להבין אותך לא נכון וזה באמת בולש*טאז להבא פשוט תשתדל לחשוב איך הטקסט יכול להתקבל בצורות לא נכונות ותנסה להמנע מזה
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים תבסס את מה שאתה אומר בבקשה כי מה שאתה אומר זה באמת בניגוד מוחלט לכל מה ששמעתי על LCD.
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מה בדיוק קראת? בשום מקום מבוסס לא תמצא שמסך LCD פולט פחות קרינה ממסכי CRT, ולכן הם מזיקים פחות. להפיך סקרים שערכו הראו שמשתמשי מסכי LCD נוטים לעבוד מולם שעות רבות יותר כיוון שהם נוחים יותר לעיניים ממסכי שפורפרת. וכיוון בתכלס הם מזיקים באותה צורה כמו מסכי LCD או צפיה ממושכת בכל אובייקט קבוע אחר, כן אפשר להגיד שהם מזיקים במקרים מסויימים יותר. וכן גם אם חלק ממסכי הLCD שלא בעלי שנאי מובנה פולטים טיפל'ה פחות קרינה ממסכי CRT, עדיין זאת הינה עדיין קרינה א"מ(ולא איזה קרינת אנטי ראיה מסתורית ) שגם אם היא בעלת השפעות מזיקות(דבר שלא הוכח עדיין בשום מחקר מבוסס), היא איננה פוגעת בעיניים.
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים רגע אני רוצה להבין, אתה אומר שיותר נעים לעבוד עליהם אז עובדים עליהם יותר בגלל זה ? איזה טיעון דבילי זה... אנחנו מדברים פה על נתונים טכנים... זה מדע ויש מספרים מדויקים.גם CRT לא רוקד בזמן שאתה עובד עליו... כל מסך הוא "אובייקט קבוע".
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים לא אמרתי שהם יותר מזיקים בפני עצמם, אמרתי שעצם המחשבה שהם בריאים יותר מזיקה גם בעצמה.
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים איזה בולשיט הלכתי פעם אחת עם מד קרינה אלקטרומגטית שאבא שלי הביא מהעבודה כי הוא מתעסק בדברים כאלה (בשווי איזה 15000 שקל) ומדדתי בחנות אחת קרינות במסכים שונים במסכי CRT הייתה קרינה ובמסכי LCD לא הייתה קרינה בכלל!! אז מספיק להגיד סתם דברים הנה הוכחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.