עבור לתוכן

נתב עם חייגן L2TP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם...

אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה?

או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP?

מה אתם מציעים?

אשמח לתגובות כלשהן,

בתודה,

בועז.

פורסם

דבר ראשון תבדוק אם יש לנתב הזה FW שמאפשר לו L2TP (זה מה ש DLINK עשו).

אם אין, תנסה לדבר עם ספק האינטרנט שלך ולראות אם הם יכולים להוריד אותך מחייגן.

אם גם זה לא הולך, אז תבדוק אפשרות של להחליף את הנתב הזה באחר.

פורסם
  • מחבר

יש לנתב הזה FW, אבל מה זה עוזר? אני יכול להתחבר דרך הנתב, אבל רק מחשב אחד בכל פעם, כי בעצם המחשב מחייג ישירות ולא הנתב...

אז איזה נתבים יש שכן תומכים בחייגן L2TP? מישהו יודע? ושהם לא יקרים במיוחד? (רצוי לא יותר מ-300 שקל...)

תודה.

פורסם

אוקיי, אני אלך קצת אחורה כי לא כל כך הבנת מה רציתי. FIRMWARE זה גרסת קושחה בעברית. זה הגדרות שיושבות באופן חומרתי על הנתב עצמו ומכילות פרטים כמו חוקי חיבור, איך ייראה התפריט שלו וכו'.

ייתכן מצב, שעדכון הFIRMWARE (ובקיצור FW) יאפשר לך להשתמש בחיבור הL2TP שספק האינטרנט שלך דורש. מה שאתה צריך לעשות, זה לגשת אל אתר האינטרנט של הנתב, ולחפש עדכוני FW שיאפשרו לך שימוש בL2TP.

פורסם
  • מחבר

אהא!!! Firmware!!!

חשבתי על משהו אחר דווקא...

יש לנתב הזה Pass Through ל-L2TP, וגם מצאתי עדכון ל-Firmware, אבל מסתבר שהנתב כבר מגיע עם גרסה יותר חדשה ממה שמצאתי באינטרנט.

אז כנראה שאין מה לעשות, או לדבר עם נטוויז'ן בנוגע לחיבור שלי, או לעשות ADSL...

טוב, תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים