פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים שלום מה מצב??טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA??רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ?תודה
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים בוודאי!יש את S3, XGI וכמובן SIS, VIA וINTEL שמייצרים כרטיסי מסך OB.לגבי הקירור אין לי מושג...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר לא התכוונתי לכרטיס כרטיס לא OB כמו שATI וNVIDIA מייצרות וכמו מה שVOODOO פעם יצרה
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים אההה...אז S3 וXGI.יש עוד חברות אבל הם לסקטור המקצועי (כמו MATROX ו3DLABS).ודרך-אגב, VOODOO אף פעם לא ייצרה כרטיסי מסך...זו הייהת חברת 3DFX שייצרה את המותג VOODOO (כמו הRADEON של ATI).
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר החברות הללו מיצצרות כרטיסים טובים כלומר ברמה שמשתווה לX800 או 6800 וכדומה?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר אני שמעתי שלS3 יש דווקא כרטסים יחסית טובים.כמה הם עולים ובאיזה רמה הם??
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים XGI ניסתה אבל לא כל כך הלך לה....בנתיים היא ממשיכה לנסות לשפר אבל בכל מקרה אתה לא תצליח להשיג את הכרטיסים שלה בארץ.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר אז בעצם עם אני רוצה כרטיס מסך למשחקים אני חייב לבחור בין שני חברות בלבד???
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר בלי לסבך יותר מדי - כן.אז איפה התחרות?? נכון יש שני חברות אבל עדיןעוד שאלה אחת יש לשני החברות עוד סוגים של כרטיסים או רק רדיאון וג'יפורס?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים לשוק הביתי יש רק אותם (בעבר היו סדרות אחרות כמו RAGE או RIVA TNT).לשוק המקצועי יש כרטיסים אחרים, אבל הם בבסיס (הליבה) אותו דבר.כמובן שיש כרטיסים ל2D, לסלולרי, מחשבים ניידים וכו'...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים זאת התחרות, ביניהםכמו AMD ואינטלל ATI נראה לי יש רק את הרדאוןלנוידיה יש ג'יפורס וגם את הקוודרו או איך שלא קוראים לזה אבל זה יקר מאוד ומיועד לעריכות גרפיות ולא ממש למשחקים
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר נכון שבמעבד אין עוד חברות אבל בכרטיס מסך זה זה תחרות שונה כמו שיש איזה מיליון חברות ללוחות אם
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים נו אז מה, יש בתוכם את כל החברות (ABIT,MSI,SHAPPIRE,ASUS ועוד) שמייצרות את הראדונים והג'יפורסים למיניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.