פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים זה נייר כמו של חוזים שאתה כותב משהו על נייר והוא עובר במדוייק לנייר מתחתיובקשר לסמל של פראררי לא הייתי מנסה לחתוך אותו אלא לצבוע אותוהרגליים של הסוס דקות ומפורטות מדיי ויהיה לך נורא קשה/בלתי אפשרי לחתוך אותן ואתה סתם תתאכזבאם אין לך מכונת חיתוך בלייזר הייתי ממךיץ לך ללכת על צורה פשוטה
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים אא יש לי טונות כאלה בבית!הינ עוד משהו:תיכח עיפרון ותיכתוב על המארז (בחלש9) אחרי שזה ניראה טוב תעבור על זה עם לורד דק,ואז תחתוך...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים אחי זה בדיוק מה שעשיתי למארז שלי! את הסוס של פרארי על קידמת המארזעשיתי את זה בעזרת נייר קופי יצא אדיר בטירוף חבל שאני לא יכול לעלות תמונות כרגע
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר אז אתה אומר שכדאי לרדת מהקטע של החיתוך?? :'(אין מצב שעם דרמל אני יצליח לעשות משו? כאילו הסוס בגודל של שלושים סנטימטר על 12.5 אם אני לא טועה זה ביחס למקור שהוא קטן אז אתה אומר שאין מצב??
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים הכוונה היא שבעזרת נייר קופי תעתיק את הציור למארז, ואז תחתוך לפי הקווים (בהנחה והציור מספיק גדול, ושאתה חושב שתצליח לעשות את זה).אתה יכול להדפיס את הציור בגדול, ועם נייר קופי (נייר פחם) להעתיק את הקווים שלו למארז
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים לסמל כזה,מומלץ נייר קופי,בשלב החיתוך אני ממליץ לך לשים מקינגטייפ על מנת ששאר המשטח שעליו ברצונך לבצע את העבודה לא יישרט .... בהצלחה ותעדכן אותנו בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.