עבור לתוכן

מי עדיף ABIT או EPoX?

Featured Replies

פורסם

כן , כרגע אני מחפש ביצועים. האם הביצועים של 915 מוכחים או שישנם עדיין שאלות פתוחות?

ועד כמה שראיתי אם לקנות ערכה של לוח + מעבד 775 אז זה יוצא הרבה יותר יקר ואם מוסיפים כרטיס PCI-E

זה מייקר עוד יותר, לא?

ואתה יכול לפרט יותר על DFI 875P-T מה? מי? מו? וכו'

הביצועים של 925\915 לא ממש עוקפים את אלה של ה875 בשום מקרה, והרבה פעמים ה875 יוצאת מנצחת

בשילוש עם PCI-E המעבד והלוח מתייקרים, אבל הכרטיס מסך נשאר באותו המחיר\מוזל - אם למשל היית קונה לAGP את ה9800P, לPCI-E היית קונה באותו מחיר את ה6600GT - שלוקח את ה9800P בקלות, או שהיית הולך על ה6600 - שיותר זול, אבל הוא ברמה של ה9800P פחות או יותר. בסופו של דבר זה אומר הוזלה בכרטיס מסך, או עלייה ברמה שלו. אבל אם אתה הולך על משהו מסדרות ה6800/X800 או מחכה ל6600 בAGP, המחיר והביצועים יצאו אותו דבר

DFI 875P-T - סוקט 775 עם 875p. הלוח היחיד שמציע שילוב כזה. הוא גם מציע הרבה פיצ'רים ודברים שיחודיים לו - למשל שני מתגים על הלוח - אחד לאיפוס הCMOS (לא עוד ג'מפרים) ואחד להפעלת המחשב ללא קיצור פינים\חיבור למארז. אבל הוא בחירה מצויינת גם אם אתה לא הולך על OC, הוא מכיל הרבה פיצ'רים, והצ'יפסט מביא ביצועים מעולים

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שטויות במיץ חסא.

בתור 1 שיש לו את הIC7 אני יכול להגיד לך שאם אתה מחפש OC אז הIC7 לא יאחזב אותך (אני מניח שהIC7-G גם לא).

מה אתה מחפש לעשות עם הIC7-G שאתה לא יכול לעשות עם הIC7?

תיראה HOLY J יכול מאוד להיות שאני מתעקש על דברים קטנים ואולי הם

אפילו לא כל כך חשובים, אני אביא לך כמה דברים ש-IC7-G יש לו/ תומך ואין ל-IC7:

Supports Plug-and-Play (PNP)

- Supports Advanced Configuration Power Interface (ACPI)

- Supports Desktop Management Interface (DMI)

- Write-Protect Anti-Virus function by AWARD BIOS

כל אלה נמצאים הקטגוריה של BIOS SYSTEM ןהם אינם מוזכרים כלל במפרט של IC7.

בנוסף ל-IC7-G יש אופציו תאחרות ל RAID : א. רייד 0 (SOUTH BRIGE)

ב. רייד 0/1 (SILICON IMAGE PCI CHIP) ==> דואל רייד

תקן/ תקנו אותי אם אני טועה ומתעקש על שטויות (כל הפיצ'רים האלה בביוס)

פורסם
  • מחבר

DFI 875P-T - סוקט 775 עם 875p. הלוח היחיד שמציע שילוב כזה. הוא גם מציע הרבה פיצ'רים ודברים שיחודיים לו - למשל שני מתגים על הלוח - אחד לאיפוס הCMOS (לא עוד ג'מפרים) ואחד להפעלת המחשב ללא קיצור פינים\חיבור למארז. אבל הוא בחירה מצויינת גם אם אתה לא הולך על OC, הוא מכיל הרבה פיצ'רים, והצ'יפסט מביא ביצועים מעולים

איפה אפשר למצוא את הלוח הז?

חיפשתי בכמה אתרים וגם ב-ZAP ללא מצאתי....

פורסם

EPRO

במחירים האלה הייתי קונה את האסוס P4P-E DELUXE. אין כמו לוח יציב לעריכת וידיאו ואסוס מאוד יציבים. הלוח הזה גם מפוצ'ר מאוד ונותן ביצועים של לוחות של 875. ב OC הוא מצויין גם.

זה הלוח:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5&catcode=100

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-e_d/overview.htm

זה מה שמשתמש כתב אתמול (לא שזה לא ידוע):

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91846.msg783436#msg783436

דרך אגב הלוח אמור כעיקרון לבוא גם עם WI-FI.

ולסיום REVIEW בו תראה שאפילו את ה IC7-MAX3 הוא לוקח (עריכה: עם PAT ENABLED).

http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800-e/index06.htm

פורסם
  • מחבר

INTEGRAL הלוח הזה היה לי בראש מהתחלה הוא היה ה"ראשון "שלי והמליצו לי עליו

ואז העלתי את השאלה הפורום הזה מה עדיף כי איך שהוא שמעתי על אביט ואסוס הזה כ להזמן היה לי

בראש. לינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91144.0

ואם תיקרא תיראה שיותר אומרים לקחת את אביט מכל מיני סיבות: יקר, רק שם מותג וכו'

אז מה עדיף בשורה התחתונה ביותר ללכלת עם הבחירה הראשונה (אסוס הדגם הזה) או השנייה (אביט)?

פורסם

שמע, אם OC היה בראש מעייניך הייתי אומר לך אביט או DFI. היות ועריכת וידיאו בראש מעייניך, והיות וממה שאני רואה פיצ'רים מעניינים אותך מאוד והיות והלוח הזה סופר מפוצ'ר, אני בלי שום צל של ספק הייתי הולך על האסוס. וזה שאנשים אומרים שאסוס סתם יקר - אז אומרים. למחשב רגיל אכן הם גם צודקים. אבל למחשב עריכה לדעתי טועים. הלוח זה המרכיב החשוב ביותר במערכת לדעתי, ולא הייתי ממתפשר על פחות מה TOP. ומה לעשות אסוס לאינטל זה ה TOP. יקר או לא.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק 100%. ולהגיד לך את אמת רק באתר הזה התוודעתי לראשונה למושג OC

ואין לי מושג קלוש איך עושים את זה (בעזרת איזושהי תוכנה?) אבל הבנתי שזה משפר את ביצועיי המחשב כולל את ביצועיי הכרטיס משמעותית אז אולי זה כן יכול לעניין אותי. אבל אם נשים את זה בצד ברגע, אז נכון מה שמעינייו אותי כרגע זה עריכת וידאו תוך שימוש בתוכנות שהזכרתי קודם כמו 3D MAX

PHOTOSHOP ו- BORIS FX וכיוצא באלה. אבל שוב איפהשהו ה-OC מהדהד הרקע

ואולי לא כדאי להפסיד את האופציה הזו? או שאני טועה.

עדיין לא יצא לי להשוות בינייהם (P4P80 DELUXE ן-IC7-G) לעומק אבל האם באמת יש להם את אותם פיצ'רים?

פורסם

קודם כל בשביל OC עם פרסקוט תצטרך קרור רציני (גם ככה אני ממליץ לך לקנות איזה זלמן לפרסקוט). מאוד מעניינים הזלמנים 120 מ"מ החדשים בפאנדאס (אם הם מתאימים ללוח, צריך לבדוק), או כמובן קרור של THERMAL RIGHT עם מאוורר שקט שעוד יותר טוב (אבל גם יותר יקר).

שנית, אפשר לעשות OC מכובד עם אסוס בלי שום בעיה, והאמת שה AI שבא איתו יעשה את זה בשבילך. אם המטרה שלך הייתה OC מטורף אז DFI או יחס עלות תועלת ל OC אז אביט , אבל זה לא שאסוס "ילדים" בתחום. תסתכל מסביב ותראה שאנשים מרימים ביציבות רבה את הלוחות של אסוס גבוה. זה לא שאתה מפסיד את האופציה  OC עם אסוס. בכלל לא.

לגבי הפיצ'רים - האסוס יותר מפוצ'ר. רק תשים לב לאותיות הקטנות. P4P800-E DELUXE (ה 865 החדש של אסוס).

מה יש לו שאין ל IC7 למיטב ידיעתי:

ALC850 שמונה ערוצים לעומת 6 ערוצים באביט

גיגהביט לן (רק בגרסת IC7-G)

רייד משוכלל עם בקר רייד נוסף (0,1, משולב) לעומת רייד 0 בלבד. (יש ב G בקר נוסף)

WI-FI SLOT (מוכן, אינני יודע אם התוספת עצמה קיימת, כלומר ה"כרטיס").

לגבי מספר חיבורי ה SATA ב G יש 4 ,באסוס כתוב בכל מקום דבר אחר. במקום אחד שניים. במקום אחר 4.

פורסם
  • מחבר

אז בשורה התחתונה אתה ממליץ לחזור למקורות.

ב"מיקרה" יש מולי את המפרטים של E DELUXE ו- IC7-G ויש שם כמה דברים שאני לא

כ"כ מבין ואולי הם לא כ"כ חשובים או שהם באים באסוס בצורה אחרת כגון:

בצ'יפסט:

באביט רשום גם שהוא תומך ב: PAT בתרגום חופשי טכנולוגיית האצת ביצועים. וACPI =קונפיגורציות מתקדמות וניהול הכח (POWER).

באביט רשום גם AGP PRO

והדברים שהזכרתי קודם לכן ב- SYSTEM BIOS ושוב זה אולי בא באסוס הצורה/ מונח אחר

ולגבי ה-WI-FI ניראה כי ישנה ההכנה כלומר סלוט מוכן

האם ה-E זה החדש ביותר של ה-DELUXE?

פורסם

PAT זה סטנדרד ב 875 . ב 865 הוא לא אבל בלוחות מסויימים מאפשרים אותו כמו באסוס תחת שם כזה או אחר.

הוורסיה שנתתי לך היא החדשה ביותר.

לגבי שאר הדברים, כדאי פשוט שתלך ותשווה בעיניים בין הלוחות. מה שרואים במפרט אצל היצרן זה לא בהכרח מה שתקבל בלוח בארץ כי ישנם לפעמים שינויים כאלה ואחרים. וכן, אני למה שאתה עושה הייתי לוקח את האסוס.

גם באסוס יש 712.8 אפליקציות שבאות עם הלוח. שני הלוחות לפחות בנועה עולים פחות או יותר אותו הדבר (40 שקל יותר לאביט).

תבדוק עלויות גם במקומות אחרים כמו לוג'יק PC.

לגבי ה WIFI יש הכנה, השאלה היא האם הכרטיס עצמו (האנטנה והחיבור) כלולים בחבילה או לא.

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה רבה על העזרה.

ניראה לי שאני אחזור לאסוס למרות שגם האביט טוב. וברוב המקומות הוא זול יותר.

האם זה בכלל יכול להיות שמיצרים לוחות שונים לאיזורים שונים הרי זה מחשב לא וידאו או מכונית שנוסעת בתקנים אחרים

או שיטת שידור אחרת אז למה יכול להיות כי מה שרשום באתר היצרן לגבי הלוח, תכולה ופיצ'רים וכו' לא בהכרח מה שנקבל פה?

פורסם

ההבדלים הם בבאנדל, והם קלים ביותר

אם היבואן יביא את הגרסה עם הwifi, אתה תוכל לקנות אותה. אם לא...

אין הבדלים מעבר לזה. יש מקומות ששתי הגרסאות זמינות ויש מקומות שהיבואן מכתיב זמינות של הגרסאות

פורסם
  • מחבר

אילו הבדלים למשל?

פורסם

בדיוק מה שנאמר כאן - אם תקבל את הכרטיס האלחוטי או לא

יותר מזה אין הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים