עבור לתוכן

ניקוד גרוע מ3dmark05!! תעזרו לי ועוד יש לי 6800GT!!!

Featured Replies

פורסם

קיבלתי 2934...

יש לי מעבד amd 64bit 3000+ (עם אובר קלוק ל3400+ וזרם חשמל 1.65)

יש לי ג'יפורס 6800GT של לידטק (עם קלוק של 1100 לזכרונות ו400 לכרטיס... וזרם חשמל 1.6)

ויש לי 2X512M זכרונות של ADATA שרצים על 400 מגה הרץ והם בטוח קיבלו גם כן איזה OC משל המעבד..

תעזרוו לי!! יכול להיות שזה בגלל הארד דיסק? הוא דיי ישן.. מלפני איזה 2-3 שנים... (זה הארד דיסק של 80GB אבל אני לא יודע מה המהירות שלו..)

פורסם

תסגור תוכניות שפועלות ברקע, סרוק וירוסים\כל מיני מזיקים ותוכנות רגיול למיניהם... לא שיפור בהרבה? לא שיפר בכלל?

אל תילחץ על 1000 נקודות יותר, 1000 נקודות פחות...

תוריד תוכנה לניטור חומרה,ובדוק שקיבלת את מה שקנית. הכול תואם? תוריד דום 3 ודומיו, משחקים עתירי גרפיקה. אם הם יגמגמו\לא יעלו, פה אתה צריך לדאוג..

פורסם
  • מחבר

תסגור תוכניות שפועלות ברקע, סרוק וירוסים\כל מיני מזיקים ותוכנות רגיול למיניהם... לא שיפור בהרבה? לא שיפר בכלל?

אל תילחץ על 1000 נקודות יותר, 1000 נקודות פחות...

תוריד תוכנה לניטור חומרה,ובדוק שקיבלת את מה שקנית. הכול תואם? תוריד דום 3 ודומיו, משחקים עתירי גרפיקה. אם הם יגמגמו\לא יעלו, פה אתה צריך לדאוג..

דום 3 מזהה לי אטומטית את המערכת על היי אבל לא על אולטרה... אבל זה לא מגמגם... זה דיי חלק כזה...

עשיתי שוב ויצא לי 3066.. עכשיו אני יעשה את מה שאמרת ונראה איך ילך..

פורסם

דום 3 מזהה לי אטומטית את המערכת על היי אבל לא על אולטרה... אבל זה לא מגמגם... זה דיי חלק כזה...

עשיתי שוב ויצא לי 3066.. עכשיו אני יעשה את מה שאמרת ונראה איך ילך..

בשביל אולטרה, אתה זקוק למערכת על, וכרגע אין כזאת שתאפשר משחק בצורה חלקה על אולטרה :)

אם רץ טוב, עזוב אותך כל מיני בנצ'מארקים למינהם.. זה נחמד לדעת כמה המערכת שלך מצליחה להוציא, אבל לא ליחס לזה חשיבות רבה מידי...

מה שכן, תעשה אוברקלוק קטן לכרטיס מסך שלך ל 400 בליבה ו1100 בזיכרונות ותהנה מהמערכת המאוד-חזקה שלך.

פורסם
  • מחבר

אחי אם היית קורא את מה שאמרתי היית מבין שיש לי בידיוק את הOC שאמרת לי הרגע..

ובקדר לטיפ שהראשון נתן לי.. עשיתי איחוי דיסק מחקתי קבצי ג'אנק ניקיתי רגיסטרי מחקתי מרגלים... וזה לא עזר אני נשאר בסביבות ה3000 -3100 כל הזמן...

פורסם

איך עד עכשיו לא הציעו לך לבדוק אם הפילטרים פועלים?!

מוזררררררררררררררררר :nixweiss:

חשוב שהם יהיו מכובים דרך הדריבר ולא רק דרך התוכנה.

וגם על איזה רזולוציה אתה מריץ את הבדיקה? זה גם משפיע מאוד על התוצאה...

פורסם

תבדוק רק כרטיס מסך ותודיע כמה קיבלת

פורסם

התוצאה שלך בסדר גמור, ככה אתה אמור לקבל עם בדרייבר הרישמי כדי לקבל יותר אתה צריך את הדרייבר BETA ש NVIDIA הוציאו אני לא ל כך זוכר את הגירסה שלו... אני קיבלתי איתו בסביבות 6000 ב OC רציני...

פורסם
  • מחבר

איך אני מכבה את הפילטרים? ועל איזה רזולוציה לעשות ומאיפה לשנות אותה?

פורסם
  • מחבר

זאות התוצאה שלי.. שימו לב לרזולוציה הנמוכה שבחרתי ולזה שעשיתי רק את 3 הבדיקות הראשונות..

וזה עוד עם OC של 400 ו1100..

24179-632354216608206256-untitled.jpg

הגדלתי בקצת את הOC. מה אומרים?

24179-632354280377001280-untitled.jpg

פורסם

ראית מה רשמתי לך למעלה ? זאת הבעיה !! חבל שאתה סתם מבאס את עצמך...

פורסם
  • מחבר

יש לי דרייבר 70 נקודה משו בטא.. שאין אותו אפילו באתר של אנוווידיה.. הורדתי אותו מהאתר הזה גארד משו....

פורסם

יכול להיות שזאת הבעיה.

תנסה להוריד את הדרייבר האחרון והכי מעודכן שאושר על ידי nVIDIA ותבדוק את התוצאה.

פורסם

אני לא זוכר את הגירסה המדוייקת אבל 61.77 שיש באתר של NVIDIA גרוע ב 3DMARK 2005 הדרייבר BETA שאני מדבר העלה משהו כמו 2000 נקודות

פורסם
  • מחבר

הרגע פסלת את 2 הבטות הכי חדשות שיצאו... תבדוק בתיקייה: c:/nvidia אולי זה עדיין שם הדרייבר שהתקנת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים