פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים כלים יש לי את כל הכלים הנדרשיםמוטיבציה יש ליתקציב יש לימארז אני הולך לקנות סתם איזה זבל ב-100 ש"ח אפילו פחות הכי פשוט שישזה בעצם נועד לאימון וליצירת משהו מיוחדאבל אין לי רעיונותאני רוצה נושא מקורי שיאמץ אותי קצת ושבסוף ייצא ממש יפהיש רעיונות?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תעשה משהו על איזה משחק שאתה אוהב לדגמא יש לך את הפרוייקט של הדאוס אקסיש אחד שעשה את הפרצוף של צ'ה גווארה...תבחר משהו שאתה ממש אוהב ותעשה...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים יש אחד פה בפורום שעשה על סופרמן....ויש כמובן את הפרוייקט ספיידי אחד הפרוייקטים הכי טובים פה...אתה יכול לעשות על איזה גיבור אחד או משהו כזה...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים וונדר וומן חחחח משהו שחשבתי עליו זה "הענק הירוק" יכול להיות יפה אני החלטתי ללכת על מורטל קומבט+אש+ב רקים+כדורי אש ( האחרונים יהיו חריטות). הסמל הוא בשביל הדרקון, בלי קשר למורטל קומבט. לפני שהחלטתי חשבתי על גיבורים... יש באטמן אבל כבר עשו אותו.. ואם כבר עשו אותו, חיפשתי דבר אחר הענק הירוק אפשר לעשות רק בחריטה, אני חושב. אין לו סמל ידוע כמו סופרמן ובאטמן. תמצא לך נושא שאתה אוהב, ותעבוד עליו. או שתחפש תמונות באתרי תמונות (או גלרית המודינג באתר פה).
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים נו הוא יכול לחרוט אותו על הצדולצבוע את המארז בירוק עם תאורה ירוקה...ובגג לחתוך אותו בצורה"The Hulk"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.