פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או שזאת בכלל סיבה אחרת..?? עוד הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה ד"א המעבד שלי עכשיו על 49 מעלות בחצי מאמץ... ויש לי 2 מאוררים במארז (אחד בדלת ואחד מאחורה)
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים כנראה שאין לך הרבה מה לשפר בסירקולציהאני יכול לתת לך דוגמא, לקחתי מחשב עם 3 מאוררים במארז ג'נרי עם גרילים מובנים בשילדה, היטסינק ממוצע פלוסהורדתי את שלושת הגרילים (מאחורה למעלה ומקדימה) והוספתי מאורר אחד בדלתהטמפרטורה ירדה ב9 מעלות..כל מה שחשוב זה שתיהיה כניסה ויציאה של אוויר בצורה חלקהלא צריך יותר מזה, רק תדאג לסירקולציה טובה ואתה מסודרההיטסינק שלך גם לא ממש שם דגש על קירור, הוא יותר למטרת השקטלAMD אין בעיה לעבוד ב50 מעלות במנוחה, אז בעבודה ("חצי מאמץ") זה בכלל לא מזיז...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר הממ תודה.. ושוב אולי זה תלוי בגומיות האלה ששמתי??או שהמאוררים לא מספיק חזקים..?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים כל עוד הגומיות לא מסתירות את השטח העגול לשאיבת\זריקת אוויר, איזה סיבה שיפריעוולא צריך מאוררים ממש חזקים, העיקר זה שהאוויר החם מסביבת המעבד יתפנה החוצה, ובמקומו יכנס מספיק אוויר "קר" מבחוץ...מעבר לסירקולציה טובה כל מה שנשאר זה לדאוג לגוף קירור טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.