פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים איזה עדיף?EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pinAbit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר איזה תסכול, ידעתי שהוא עדיף.כל פעם שאני מוצא חנות מתאימה לקנות את המחשב החדש שלי יש איזשהו חלק שהם לא מוכרים. קודם זה היה הכרטיס מסך (להתפשר על רדאון 9800 פרו במקום ג'יפורס 6800), עכשיו הלוח אם (להתפשר על ה-abit).מה אני אעשה :'(
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים למה כל אחד פה אומר רק EPOX וללא ספק בלי להסביר כאילו שזה ברור מעליוזה שהאי פוקס הוא עם צ'יפ של נפרוס לא אומר כלוםאביט לטעמי אחת היצרניות הטובות ביותר ללוחות אם והלוח האם הנ"ל מוציא תוצאות ברמה של האיפוקס.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים האפוקס קצת יותר טוב לא חושב שתרגיש בהבדל...בקשר לכרטיס מסך גם אל תתפשר על ה9800 באמת שחבלחכה לחנות
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים חחח אחי אתה בדיוק בבעיה שאני נתקל בה...אין שום חנות שיש לה את כל הרכיבים שאני רוצה...באחת ספק ומארז בשניה כרטיס מסך בשלישית לוח אם בקיצר אני כבר לא יודע מה לעשות...ושמעתי שהלוחות של DFI הכי טובים לאוברקלוק אם תרצה לעשות בעתיד...
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים כן אחי אבל שיהיה בעיה באחד החלקים והחנות תדע שיש כמה חלקים שלא שלה אז היא תתחיל לתת תירוצים....וסיבה שניה היא שבגלל הסיבה הראשונה אימא לא תסכים...כי היא יודעת את הבעיות ואת נטילת האחריות של כל חנות וחנות ולכן היא מעדיפה לקות מחנות אחת שאח"כ בשלב שיהיה תקלה או בעיה יהיה למי לפנות ולא להיטרטר בין חנויות ולמצוא מהי הסיבה....
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים ברגע שאתה מרכיב אתה מקבל אחריות ישירה על כל חלק, אתה לא צריך להביא את המחשב השלם לבדיקות, ולהסתמך על טכנאים שישבו חודש ועדיין לא יגלו מה מקור הבעיה. אם למשל הכרטיס מסך מתקלקל, אתה לוקח אותו ומחליף אותו.וזה לא ממש בעיה לזהות מה מקור התקלה (אתה יכול להתייעץ כאן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.