עבור לתוכן

מי יכול לנהוג ברכב שרשום על מישהו אחר ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה מחר נגמר לי המלווה וכל הזמן הזה נהגתי באוטו של סבא שלי שרשום על סבתא שלי כי היא נכה וסבא שלי רשום כנהג של סבתא שלי , האוטו הוא בן 6 שנים והייתי רוצה לדעת בידיוק האם זה משנה נגיד שאני נוהג או סבא שלי ? כי הריי לפי החוק אחרי 5 שנים לא משנה מי נוהג ברכב .

בבקשה תסבירו לי כי אני לא רוצה פתאום ששוטר יעשה לי בעיות שהרכב לא רושם עליי ועוד משהו איזה סוגי ביטוח אני צריך

פורסם

אתה לא יכול

סביר להניח שיש שם ביטוח לנהג וותיק

אתה צריך ביטוח לנהג צעיר/חדש שזה הביטוח הכי יקר שיש וסביר להניח שסבתה שלך לא סתם הלכה לשלם עוד כסף בשביל זה

פורסם
  • מחבר

אין על הרכב ביטוח נהג חדש /צעיר והקטע שאני צריך לדעת האם מותר לי לנהוג על הרכב הזה /לעשות ביטוח אליו בהיותו רכב נכים

פורסם

אין שום קשר בין רכב של נכה לבין ביטוח להג חדש

פורסם

WTF ?

אין שום קשר בין מי שהרכב רשום על שמו לבין מי ש"מותר לו לנהוג ברכב".

לכל אחד מותר לנהוג בכל רכב, מה הקשר בכלל על שם מי הוא רשום ?

אם אתה נהג צעיר (תבדיל מנהג חדש, אגב) זה דורש גם ביטוח יקר יותר ולכן אתה "לא יכול" לנהוג ברכב הזה, אבל זה במקרה הספציפי שלך בלבד.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני עושה ביטוח נהג חדש וצעיר על הרכב הנ"ל אני יכול לנהוג עליו ?

וצעיר זה ממתחת ל 18 או 21 ?

פורסם

צעיר זה 24, וכן אתה יכול לעשות ביטוח ולנהוג עליו

פורסם

ברור.

וצעיר לדעתי זה מתחת ל-21 (אני אמור לדעת, ממש לפני 3 ימים עברתי את הגיל הזה ומאז אני יכול רישמית לנהוג בחופשיות, כי לפני כמה חודשים היינו צריכים לחדש את הביטוח אז וויתרנו על ביטוח לנהג צעיר בשביל כמה חודשים..), אבל יש מצב שזה משתנה מחברת ביטוח אחת לשניה. :s05:

פורסם
  • מחבר

טוב אם אתם אומרים אז אחלה כי סבא שלי כל הזמן טוען ומנסה להסביר לי שאני לא יכול לנהוג על האוטו כי האוטו רשום על סבתא וזה רכב נכים ואין אפשרות לעשות עליו ביטוח בישבילי

פורסם

לא צעיר זה לא מתחת ל21

נהג חדש זה עד 21

צעיר אם אני לא טועה זה עד 24

אתה פשוט צריך ביטוח נהג חדש על האוטו

פורסם
  • מחבר

ואין שום קשר שזה נכים ?

פורסם

לא

אין קשר

פורסם

נהג חדש זה עד 21

"בפעם האחרונה שבדקתי" נהג חדש זה היה שנתיים מאז הוצאת הרישיון....

פורסם

הכוונה שלו היתה לנהג צעיר

פורסם

אנשים, עשיתם פה סלט.

ההגדרות

בחוק - נהג צעיר - 24

נהג חדש - שנתים לאחר קבלת הרשיון

עכשיו. יש חברות ביטוח מסויימות שאצלם ההגדרה (הביטוח) קצת שונה והיא: נהג צעיר - 21

ולנושא, יש המון סוגי ביטוחים. אין קשר שהוא רכב נכה.

אבל, יכול להיות שהביטוח רשום על שמה של סבתך וסבך. זאת אומרת, שרק הם יכולים לנהוג ברכב. וזאת הבעיה.

אז כמו שאתה רואה. יש בפה באלגן.. אני מציע לך פשוט להתקשר לחברת ביטוח לשאול בדיוק איזה ביטוח יש על הרכב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים