עבור לתוכן

תראו מה שאנשים מוכנים לעשות... ביקורת וידאו מס 500: ביקורת על כוסית...

Featured Replies

פורסם

ללא ספק אתר החומרה הכי מעפן ברשת..

כל הביקורות שלו גרועות בצורה שלא תאמן.

פורסם

מה בדיוק גרוע בהן...

הוא עושה מה שכל אתה חומרה עושה אבל בצורה אחרת - הוא נותן לך מידע על הכרטיס + תמונות (סרטים) + בנצ'מרקים...

מה רע?

פורסם

הביקורת לא מספיק חודרנית ומעמיקה לטעמי ;D

אם הזון יקבל אותה לסקירה אני מתנדב!

פורסם

נתחיל מזה שיש לו את אותו התסריט צרוב בראש'ו, אני יכול לדובב אותו בלי להתבלבל אפילו.

Hello again, my name is rodney raynolds, and this is yet another video review...

Today, we'll be looking @ the... #!@$@#!$!@#$

נמשיך עם עצם העובדה שכמעט כל ביקורת מקבלת אצלו את התואר "KICKASS" - קשה לי למצוא את הדבר אובייקטיבי.

נסיים עם קהילת הפורומים השואתית שלו. ליימרים לא פחות ממנו.

Mortz, אני עדיין לא מבין מה אתה מחפש באתר הזה...

פורסם
  • מחבר

בהחלט לא אתר אובייקטיבי כלכך - אני לא אתפלא אם אדע שחוץ מהמוצרים הוא מקבל גם כסף על הפרסומות האלו...

בכל מקרה, זה נותן סקירה ראשונית נחמדה על המוצרים שם...

פורסם

זה די מובן מאליו שהם מכניסים מהעניין הזה ויפה, שים לב למערכת המחשב שלו ושל אישתו, שרי. אחת לחודש, שניהם משדרגים ומצפים לפידבקים מהמשתמשים בפורומים.

הם פאקינג מציעים למכירה תקליטור DVD עם כל הביקורות הארורות שלהם!!! :pissed:

כן, נראה לי שהם מכניסים קצת מכל העניין הזה...

פורסם

אני אוהב את ההסברים המעמיקים ובעלי הידע הרב שלו

הוא מסביר על מסך TFT שאפשר להרים אותו למעלה, ואפשר להוריד אותו למטה.. זה פשוט מדהים, תראה לי עוד REVIEW שיציין דבר כזה? ;D

בכל מקרה עניין שתמיד סקרן אותיאותי,

בסוף ה REVIEW הוא נותן כמה מילים על האתר, הוא מריץ את הוידאו מהר או שהוא באמת מצליח לדבר בכזאת מהירות?!

פורסם

Mortz, אני עדיין לא מבין מה אתה מחפש באתר הזה...

את שרי, כמובן....

פורסם

Naughty Mortz... :smile1:

שלה לה מייל, אולי היא תענה בחיוב.

פורסם

את שרי, כמובן....

:nono:

את רודני, כמובן....

פורסם

החולה בראש הזה גם שם רקעים לשולחן עבודה להורדה, של הישבן של אישתו (כמובן בגינס).

50 אחוז ממוצרי המודינג שלו בסקירות הם של וונטק, וכול הפרסים שהוא מחלק באתר גם של ונטק.

כנראה שונטק מרפדים לו יפה את הכיסים.

פורסם

מה אכפת לו... זה לא שהו מפרסם תמונות עירום שלה... וכל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לקנא...

זה לא ברור? הבנאדם סדיסט!!! (סתם.. היא לא נראת עד כדי כך טוב...) חוץ מזה, אתם יודעים מה אומרים על בחורות שמוכנות להצתלם...

פורסם

היא נראת יותר טוב מכל דבר שאתה תוכל להשיג That`s for sure.... :hat:

בכל מקרה הקטע של שידרוג "המערכת" שלה שלא עשו לה מאז ה200 ביקורות - ?A new boob job

:lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים