פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.htmlתהנו
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים יום אחד אבין מה אחת כמו שרי עושה עם רודני... בזבוז יופי קנדי טהור.נ.ב, הם עשו דבר דומה גם בביקורת מס' 200 - http://7of9.keystreams.com/gameman/archives/3dgameman.com_videoreview_200_200th_video_review_02_250k.wmv
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מה בדיוק גרוע בהן...הוא עושה מה שכל אתה חומרה עושה אבל בצורה אחרת - הוא נותן לך מידע על הכרטיס + תמונות (סרטים) + בנצ'מרקים...מה רע?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים הביקורת לא מספיק חודרנית ומעמיקה לטעמי ;Dאם הזון יקבל אותה לסקירה אני מתנדב!
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים נתחיל מזה שיש לו את אותו התסריט צרוב בראש'ו, אני יכול לדובב אותו בלי להתבלבל אפילו.Hello again, my name is rodney raynolds, and this is yet another video review...Today, we'll be looking @ the... #!@$@#!$!@#$נמשיך עם עצם העובדה שכמעט כל ביקורת מקבלת אצלו את התואר "KICKASS" - קשה לי למצוא את הדבר אובייקטיבי.נסיים עם קהילת הפורומים השואתית שלו. ליימרים לא פחות ממנו.Mortz, אני עדיין לא מבין מה אתה מחפש באתר הזה...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר בהחלט לא אתר אובייקטיבי כלכך - אני לא אתפלא אם אדע שחוץ מהמוצרים הוא מקבל גם כסף על הפרסומות האלו...בכל מקרה, זה נותן סקירה ראשונית נחמדה על המוצרים שם...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים זה די מובן מאליו שהם מכניסים מהעניין הזה ויפה, שים לב למערכת המחשב שלו ושל אישתו, שרי. אחת לחודש, שניהם משדרגים ומצפים לפידבקים מהמשתמשים בפורומים. הם פאקינג מציעים למכירה תקליטור DVD עם כל הביקורות הארורות שלהם!!! כן, נראה לי שהם מכניסים קצת מכל העניין הזה...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים אני אוהב את ההסברים המעמיקים ובעלי הידע הרב שלוהוא מסביר על מסך TFT שאפשר להרים אותו למעלה, ואפשר להוריד אותו למטה.. זה פשוט מדהים, תראה לי עוד REVIEW שיציין דבר כזה? ;Dבכל מקרה עניין שתמיד סקרן אותיאותי,בסוף ה REVIEW הוא נותן כמה מילים על האתר, הוא מריץ את הוידאו מהר או שהוא באמת מצליח לדבר בכזאת מהירות?!
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים החולה בראש הזה גם שם רקעים לשולחן עבודה להורדה, של הישבן של אישתו (כמובן בגינס).50 אחוז ממוצרי המודינג שלו בסקירות הם של וונטק, וכול הפרסים שהוא מחלק באתר גם של ונטק.כנראה שונטק מרפדים לו יפה את הכיסים.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מה אכפת לו... זה לא שהו מפרסם תמונות עירום שלה... וכל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לקנא...זה לא ברור? הבנאדם סדיסט!!! (סתם.. היא לא נראת עד כדי כך טוב...) חוץ מזה, אתם יודעים מה אומרים על בחורות שמוכנות להצתלם...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים היא נראת יותר טוב מכל דבר שאתה תוכל להשיג That`s for sure.... בכל מקרה הקטע של שידרוג "המערכת" שלה שלא עשו לה מאז ה200 ביקורות - ?A new boob job :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.