פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים עושים חלון במארז, ואז צריכים לחבר את הפרקפקט לחלון.יש איזשהי דרך שלא יהיה את הפרשי הגבהים של ה2mm האלו?
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אתה תצטרך איזה כיסוי מקדימה וגם מאחורה שיחזיק את הפלסטיק - גומי H זו האופציה טובה ביותרהנה אופציה ממש טובה לגומילחץ כאן
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים לשייף את כל מה שמיסביב לחלון ולהוריד אותו ב2 מ"מ ואז זה יכנס לך בידיוק ויהיה פלסטיק יותר דק בחלק שלא רואים מבחוץ
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים לשייף את כל מה שמיסביב לחלון ולהוריד אותו ב2 מ"מ ואז זה יכנס לך בידיוק ויהיה פלסטיק יותר דק בחלק שלא רואים מבחוץאמאו את זה במילים אחרות..באמת עדיף גומי...
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר אני פשוט שונאאאא גומי...אני חושב שאני אעשה שני רמות גובה.... הקטע שאנלא יודע כמה מ"מ עובי המארז שאני רוצה לקנות. אולי למישהו יש מושג?זהו המארז: CoolerMaster Praetorian Case
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים במארז שלי עשו חלון בלי גומי ובלי דבק, ע"י בורג + שייבת גומי +אום לסגירה.. . . . מצאתי איזה תמונה פה בפורום אם משהו דומה אם תסתכל טוב תראה על מה אני מדבר..
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר במארז שלי עשו חלון בלי גומי ובלי דבק, ע"י בורג + שייבת גומי +אום לסגירה.. . . . מצאתי איזה תמונה פה בפורום אם משהו דומה אם תסתכל טוב תראה על מה אני מדבר.. אבל שם יש הפרש של הגובה של המתכת לא?
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים יש רק את העובי של המתכת שזה בקושי מורגשאם אתה רוצה להשקיע ואני מתכוון ממש להשקיע אפשר לעשות חריץ בפלסטיק בעובי במתכת ולשים דבק בחריץ עדיין זה מסובך ודורש הרבה עבודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.