עבור לתוכן

מתנה מחו"ל פטורה ממיסים ?

Featured Replies

פורסם

דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ...

השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?

פורסם

בעקרון כן. על מתנות וכל מוצר אחר מעל 200$ או 1.5 ק"ג יש מיסוי

אבל אם הוא זה יראה כמ מתנה רוב הסיכויים שבודקי המס יעבירו אותו בלי לבדוק

פורסם

אממ... תגיד שיכתוב שזה וולקמן או משהו כזה...... :P

פורסם
  • מחבר

הממ...

א. החבילה שוקלת בסביבות 1.5 קילו.

ב. איך הם יודעים שזה עלה פחות/יותר מ 200 ק"ג ?

ואם כן מחליטים לגבות ממני 17% מע"מ ... איך הם יודעים כמה לקחת ? זאת אומרת... 17% מאיזה סכום ?

הם יפתחו את האריזה כדי לבדוק את המוצר ? (במקרה הזה מינידיסק)...

יש למישהו איזה הצעה איך להעביר את זה חלק ?

פורסם

הם לא יכולים לדעת מה יש בפנים בלי לפתוח, וע"פ החוק אסור להם לפתוח. ולכן הם יעבירו את זה למרות שהם לא אמורים.

בנוסף אם יבקשו ממך לשלם מכס טטען ששכחת את המינידיסק אצל דוד שלך. זה תמיד עובד. :)

פורסם

הם לא יכולים לדעת מה יש בפנים בלי לפתוח, וע"פ החוק אסור להם לפתוח. ולכן הם יעבירו את זה למרות שהם לא אמורים.

בנוסף אם יבקשו ממך לשלם מכס טטען ששכחת את המינידיסק אצל דוד שלך. זה תמיד עובד. :)

לא אם זה חדש דנדש בתוך אריזה.

יש גבול לטימטום שלהם...

פורסם

דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ...

השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?

עקרונית כל מוצר שיש עליו את המשפט GIFT - NO VALUE אסור לגבות עליו מכס, היות והדבר מיועד למתנה.

פורסם

מה שמעלה את השאלה - אם אני רוכש משהו בAMAZON ובוחר שזה מתנה, אז גם לא יגבו ממני מכס?

פורסם

למה לא לשאול אותם?

פורסם

לא אם זה חדש דנדש בתוך אריזה.

יש גבול לטימטום שלהם...

אבל אם הם לא פתחו את זה(אסור להם,שחכת?) אז איך הם ידעו שזה חדש דנדש???

חוץ מזה אם זה דוד שלו שולח את זה אפשר לבקש שיפתח ת'אריזה המקורית וישים את זה בסתם קרטן פשוט...

פורסם
  • מחבר

אז פשוט להגיד לו שיפתח את האריזה המקורית ... יארוז הכל בתוך קרטון עם קצת ריפוד מבפנים , כדי שלא יישבר ולכתוב FRAGILE על הקרטון ?

ובנוסף שיכתוב גם - GIFT - NO VALUE ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים